Takaisin

Anton Salenius SAMOKin hallitukseen vuodelle 2019

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga esittää Anton Saleniusta Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallitukseen vuodelle 2019.

Anton opiskelee neljättä vuotta liiketaloutta Haaga-Heliassa. Hän on opintojensa aikana toiminut Helgan hallituksessa edunvalvonnan tiimissä vuosina 2017 ja 2018. Edunvalvontatiimissä Anton on vastannut muun muassa kuntavaikuttamisen, koulutuspolitiikan ja sosiaalipolitiikan prosesseista.

“Anton on luontainen vaikuttaja ja periksiantamaton toimija, jolla on laaja ja  erinomainen tietämys sekä koulutus- että sosiaalipolitiikasta.  Vaalivuotta silmällä pitäen en keksi ketään, jonka näkisin mieluummin ajamassa ammattikorkeakouluopiskelijoiden asioita kuin Antonin.“, kuvailee Helgan hallituksen puheenjohtaja Aleksi Säteri.

Tuleva vuosi SAMOKissa on vaalien vuosi, jolloin on oleellista, että SAMOKin toiminta keskittyy vaikuttamistyöhön sekä äänestysaktiivisuuden kasvattamiseen yhteistyössä paikallisten opiskelijakuntien kanssa. SAMOKin tulee olla näkyvä ja vakavasti otettava toimija, joka osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vie omia tavoitteitaan eteenpäin. Anton on kokenut ja taitava lobbaaja, joka tuo SAMOKille sen tarvitsemaa vaikuttamiskokemusta.

“Ammattikorkeakoulut ovat vahvoja osaamisen dynamoja. Kun työelämän tarpeet kehittyvät, tarvitaan modernia pedagogiikkaa ja tuoreinta teknologiaa hyödyntäviä oppimisympäristöjä tukemaan juuri näihin tarpeisiin vastaavan osaamisen tuottamista. Elinikäinen oppiminen sekä joustavan koulutuksen mahdollistajat, kuten monimuoto-opiskelu ja digikampus, ovat tärkeimpiä kehityskohteitamme. Yhdessä olemme vaikuttava liike, joka aidosti osallistuu ammattikorkeakoulutuksen kehitykseen vaikuttaen nykyisten ja tulevien opiskelijoiden arkeen. Tämä tarkoittaa toistemme kuuntelemista, tarpeeksi aikaa avoimelle keskustelulle sekä hyvien toimivien käytänteiden ja ideoiden jakamista.”, linjaa Anton.

Anton on tavattavissa Kesäseminaarissa ja tavoitettavissa seminaarin jälkeen puhelimitse, sähköpostitse sekä sosiaalisen median kanavissa. Hän vierailee mielellään opiskelijakuntien järjestämissä paneeleissa tai tulee keskustelemaan kanssanne kutsuttaessa.

 

Ehdokas
Anton Salenius
puh: 050 599 1868
email: anton.salenius@helga.fi
Twitter: @AntonMiettii
Facebook: fb.me/antonsalenius2018

Kampanjapäällikkö
Pete Ruuskanen
puh: 040 035 8615
email: pete.ruuskanen@helga.fi