Atkins-lista

Atkins lista edustaa tietojenkäsittelyn suomenkielisiä ja englanninkielisiä opiskelijoita. Tavoitteena on ajaa tietojenkäsittelyn opiskelijoiden asiaa ja parantaa heidän asemaansa Haaga-Heliassa.

 

Ehdokasnumero 34
Tatu Hlminen

Moi, olen 20 vuotias tiko opiskelija alunperin Jyväskylästä ja muutin Helsinkiin noin 9 vuotta sitten. Aikaisempaa kokemusta samanlaisesta positiosta on yhteisömanagerina toimimisesta keskikokoisessa e-Commerce firmassa, jota kautta halua vaikuttaa asioihin löytyy. Olen siis intohimoinen ongelmanratkaisija, joka löytää kultaisen keskitien kaikkiin asioihin.

Tunnen itseni hyvin innovatiiviseksi, kuuntelevaksi ja humoristiseksi henkilöksi, joka pystyisi parantamaan päivittäistä opiskelijaelämää moderniin suuntaan muita opiskelijoita kuunnellen.

Vaalislogan: Mo´ Jallu, Less Problems.

 


Ehdokasnumero 35
Sampo Kaarenmaa

Yksinkertaisesti lupaan käyttää työaikani kaikkien opiskelijoiden edun ajamiseksi.

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 36
Joonas Kurppa

Olen Joonas Kurppa, 21-vuotias kaveri stadista. Haluan ylläpitää omalla panoksellani Haaga-Heliassa mahdollisimman hyviä olosuhteita tietysti oppilaille, mutta myös opettajille ja henkilökunnalle. Tulen olemaan täysillä mukana toimikunnan tekemisissä ja aktiviteeteissä sekä niiden kehittämisessä.

Vaalislogan: Ei niin pientä ongelmaa, ette Kurppa pystyis hoitamaa.

 

 

 

 


 

Ehdokasnumero 37 
Tuomas Salminen

Olen rento 23-vuotias junantuoma valmiina edustajiston tuomiin hommiin! Olen toiminut IDS Helgan edunvalvojana vuoden 2018 alusta lähtien ja kiinnostus/kokemusta opiskelijatoimintaan on ollut jo yläasteelta saakka. IDS:sän lisäksi olen vastuuhommissa Helgan Speksissä sekä Biten tutorina. Edunvalvonnallisesti haluan pääosin vaikuttaa tottakai kaikkia mutta parhaimmat kanavat minulta löytyy tietotekniikan opiskelijoihin sekä eritoten kansainvälisiin opiskelijoihin

Vaalislogan: For you, with you.

 

 


 

Ehdokasnumero 38
Leevi Seppälä

Olen 23-vuotias ja opiskelen tietojenkäsittelyä kolmatta vuotta.Olen ollut aktiivisesti mukana monenlaisessa toiminnassa, esimerkiksi tutorina ja ainejärjestöaktiivina. Edustajisto kiinnostaa, koska haluaisin olla mukana keskustelemassa ja päättämässä Haaga-Helian opiskelijoiden asioista.

 

 

 

 


Ehdokasnumero 39
Ville Touronen

Olen Vantaalla asuva 34-vuotias opiskelija tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa. Aloitin opiskelun Haaga-Heliassa keväällä 2017. Olen opiskellut aiemmin Hämeen ammattikorkeakoulussa 3 vuoden ajan ja ollut aktiivisesti työelämässä kirjapainoalalla 10 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut opiskelijakunnan toiminnasta ja erityisesti opiskelijoiden edunvalvonnasta. Haluan kehittää tietojenkäsittelyä opiskelevien opiskelijoiden asemaa koulussa ja huolehtia siitä, että heidät otetaan huomioon Helgassa.