#ENNEN

Ennen oli kunnollista. Vai oliko sittenkään? Toivottavasti ei. Moni asia, joka nyt on hyvin, ei sitä ollut kun astuimme itse ensimmäistä kertaa Haaga-Helian ovista. Listamme koostuu pitkän linjan opiskelijakuntatoimijoista, jotka haluavat jakaa viisautta myös tuleville sukupolville. Me olemme varmasti tehneet virheitä ja koska niistä pitää oppia, haluamme pitää huolen ettei samoja virheitä toisteta.

Muista äänestää edustajistovaaleissa. Ääni sun omalle ehdokkaalle on ääni meitä vastaan.

 

Ehdokasnumero 18
Mikko Hallberg

Olen 31-vuotias tietojenkäsittelyn opiskelija, jonka opinnot ovat loppusuoralla. Minulla on kokemusta aktiivitoiminnasta turhankin paljon, sillä olen toiminut kaksi vuotta Atkins ry:n hallituksen jäsenenä, kaksi vuotta Helgan edustajiston varajäsenenä sekä vuoden Pääkaupunkiseudun Tradenomien hallituksen jäsenenä.
Mieti ketä äänestät, tänäkin vuonna löydät varmasti sinulle sopivan ehdokkaan. Kannattaa kuitenkin äänestää ja vaikuttaa.

Vaalislogan: Viihdettä valmistuvalle!

 


Ehdokasnumero 19
Esko Nurminen

Jos nyt vielä kerrain asettuis ehdolle. Sit vois jossain kohtaa valmistua. Kokemusta edustajistosta ja muista aktiivihommista löytyy yhdelle henkilölle riittävästi. Jos mietit vielä, ketä äänestää, voin kertoa sinulle hyvistä ehdokkaista. Muista kuitenkin äänestää.

 

 

 

 


Ehdokasnumero 20
Sami Ranta-aho

One more year?
Olen 25-vuotias N:nnen vuoden kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija Pasilasta. Minulla on kattavasti kokemusta Helgan toiminnan eri aloilta ja haen edustajistoon jakaakseni kokemusta opiskelijakunnan strategiseen päätöksentekoon. Jos et äänestä minua, äänestä edes jotain sinulle sopivampaa ehdokasta.

 

 

 


 

Ehdokasnumero 21 
Anton Salenius

Helan går, morjens!
Olen 28-vuotias liiketalouden opiskelija. Olen viettänyt edeltävät 3 vuotta tehden töitä eduksemme Helgan hallituksessa ja edustajistossa, sekä AMK-opiskelijoita edustavassa valtakunnallisessa liitossa SAMOK eduskunta- ja eurovaalivuonna neuvotellen kansanedustajien kanssa. Olen ollut toteenpanemassa nykyistä strategiaa, luomassa sekä kuntapoliittisen- että poliittisen ohjelman, tuomassa meille nykyisen jäsenyyden, Slicen, Zonen, yms. Olisi vielä vuosi jakaa kokemustani #voisvalmistuu #ENNEN
Jos mietit ketä äänestää, mieti. On monia hyviä ehdokkaita. Kunhan äänestät!

 


 

Ehdokasnumero 22
Aleksi Säteri

Viides vuosi opintoja, neljäs kerta edustajistovaaleissa. Moni on sanonut, että pitäisi jo valmistua. Lupaan että tänä vuonna olen oikeasti yrittänyt. Ei anneta sen haitata menoa.
Opiskelen laskentatoimea (liiketalouden ko) ja kokemusta järjestötoiminnasta Haaga-Heliasta sekä sen ulkopuolelta löytyy nyt yli neljän vuoden ajalta. Taisin joskus opiskelijakuntaa olla myös johtamassa.
Haen nyt neljättä kertaa edustajistoon, koska kokemusta ja vanhoja viisauksia tarvitaan alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Ei toisteta samoja virheitä uudelleen ja uudelleen.