Takaisin

Hae Helgan hallitukseen!

Haluatko rakentaa parempaa huomista opiskelijalle? Helgan hallitukseen avautui kesän alussa yksi paikka, johon nyt haemme motivoitunutta tekijää!

Hallituksessa toimiminen ei vaadi erityistä kokemusta ennakkoon ja kaikki hallituksen jäsenet perehdytetään tehtäviinsä. Aito halu tehdä sekä maalaisjärki riittää! Hallituksessa työskentelystä saat kattavat verkostot, opit projektijohtamista, esiintymistaitoja, useiden eri toimistotyökalujen käyttöä, järjestössä toimimista sekä saat tehtäväkohtaista osaamista esimerkiksi koulutuspolitiikan, sosiaalipolitiikan, tapahtuman järjestämisen, yritysyhteistyön tai vapaaehtoisten johtamisen saralla.

Kuukausittain luottamustoimijoille kertyy tunteja 50-100+ tuntia riippuen omasta aktiivisuudesta, vastuualueesta ja vuoden kierrosta. Tehtävään vaaditaan panostusta ja sitoutumista, sillä opiskelijakunnan toiminta on laaja-alaista, aktiivista ja monimuotoista.

Työmäärän takia hallitustoiminnan, työn ja opiskelun yhteensovittaminen on ajoittain haastavaa. Perinteisesti sanonta kuuluu: valitse kaksi näistä kolmesta. Koska opiskelijakunnan hallitustyö vaatii jokaiselta paljon, saavat hallituksen jäsenet kevät- ja syyslukukausien ajan kuukausittain 300€ palkkion. Palkkion tarkoitus on mahdollistaa hallituksen jäsenten ajallinen panostus toimintaan siten, ettei heidän tarvitse esimerkiksi käydä opintojen ja hallitustoiminnan ohessa töissä. Mikäli tehty työ ei määrällisesti vastaa opiskelijakunnan tarpeita, niin hallituksen jäseniltä voidaan myös evätä palkkio tai osa siitä. Työmäärää arvioidaan vähintään kuukausitasolla.

Haemme hallitukseen yhtä (1) hallituksen jäsentä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa torstaihin 22.08. klo 23:59 mennessä s-postitse edustajisto@helga.fi. Mainitsethan hakemuksessa etu- ja sukunimesi, opiskelijanumerosi ja miksi haluat toimia hallituksessa. Valinta tehdään edustajiston kokouksessa perjantaina 23.08. klo 17:00 Pasilan auditoriossa. Hakijoita toivotaan paikalle ja ehdolle voi asettua myös kokouksessa.

 

Lisätiedot:

Sami Ranta-aho
hallituksen puheenjohtaja
sami.ranta-aho@helga.fi