Takaisin

HAE HELGAN HALLITUKSEEN

 

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa toimintasuunnitelman mukaan ja edustajiston linjausten mukaisesti. Helgassa on työhallitus, mikä tarkoittaa, että hallituksen jäsenet velvoitetaan panostamaan toimintaan ajallisesti. Kuukausittain luottamustoimijoille kertyy tunteja 50-100+ tuntia riippuen omasta aktiivisuudesta, sektorista ja vuoden kierrosta. Tehtävään vaaditaan panostusta ja sitoutumista, sillä opiskelijakunnan toiminta on laaja-alaista, aktiivista ja monimuotoista.

 

HUOM! Tällä hetkellä hallitukseen haetaan yhtä uutta hallituksen jäsentä edunvalvontatiimiin. Jäsen tulee olemaan vastuussa sekä yksilöllisesti että myös kollektiivisesti opiskelijakunnan edunvalvonnasta, kuntavaikuttamisesta ja tulee osallistumaan World Student Capital-yhteistyöverkoston toimintaan.

 

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa maanantaihin 28.8. klo 23:59 mennessä s-postitse puheenjohtaja@helga.fi. Mainitsethan hakemuksessa etu- ja sukunimesi, opiskeljianumerosi ja miksi haluat toimia hallituksessa. Valinta tehdään edustajiston kokouksessa 29.8. klo 17:00 Pasilan auditoriossa. Hakijoita toivotaan paikalle.