Takaisin

Haemme edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa

Sykkiikö sydämesi koulutuksen kehittämiselle? Sytytkö sosiaalipolitiikasta? Haluatko tehdä töitä opiskelijoiden paremman huomisen eteen? Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaa!

Asiantuntijan tulee tuntea ajankohtaiset korkeakouluopiskelijoita koskevat koulutus- ja sosiaalipoliittiset trendit sekä osata viestiä niistä ymmärrettävästi opiskelijakunnan luottamustoimijoille ja sidosryhmille. Asiantuntija vastaa opiskelijakunnan edunvalvonnan prosessien toteuttamisesta ja pääsee kehittämään opiskelijakunnan strategian ytimessä olevaa edunvalvontatoimintaa.

Tehtävässään asiantuntija muun muassa kartuttaa edunvalvonnan asiantuntemusta ja levittää sitä muun organisaation käyttöön, tukee sekä kouluttaa opiskelijakunnan luottamustoimijoita edunvalvontaan ja vaikuttamiseen liittyen. Asiantuntija toimii myös häirintäyhdyshenkilönä ja neuvoo opiskelijoita erilaisissa opintoja koskevissa ongelmatilanteissa.

Työhön kuuluu hallinnon opiskelijaedustajatoiminnan koordinointia ja Helgan järjestämän Yhteiskunnallinen toiminta -opintokokonaisuuden suunnittelu ja järjestäminen. Tehtävän tarkempi sisältö on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Edellytämme:
– alempaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja
– hyvää suomen sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa
– kokonaisymmärrystä korkeakouluopiskelijoita koskevista koulutus- tai sosiaalipoliittisista teemoista
– vaikuttamistyön tuntemusta
– valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

Arvostamme:
– ammattikorkeakouluopintoja
– korkeakoulutuksen ja opiskelijapolitiikan laajempaa tuntemusta
– aiempaa kokemusta opiskelijakuntatoiminnasta tai muusta järjestötoiminnasta
– käytännön vaikuttamiskokemusta

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn viihtyisässä ja nuorekkaassa ympäristössä.
Asiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen (viikkotyöaika on 37,5 tuntia). Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa. Tehtävään sovelletaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta. Palkkaus on TES:n tason IV mukainen.

Lisätietoja tehtävästä ja työnhausta antavat virka-aikana hallituksen puheenjohtaja Andrey Veremenko (andrey.veremenko@helga.fi / +358 44 2515006) sekä toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari (jani.mantysaari@helga.fi / +358 45 850 4280).

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen 17.4.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen jani.mantysaari@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Edunvalvonta-asiantuntija”. Myöhässä tai muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään 20.4. ja 21.4.2017. Toinen haastattelukierros on mahdollinen ja siitä informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita se koskettaa.

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on 5000 jäsenen muodostama Haaga-Helian opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa.