Takaisin

Haemme koordinaattoria

Oletko asiakaspalvelija, jolta luonnistuu myös viestintä? Ovatko muutos ja digitalisaatio sinulle ennemmin huikeita mahdollisuuksia kuin uhkia? Haaga-Helian opiskelijakunta Helga etsii koordinaattoria suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan opiskelijakunnan asiakaspalvelua muuttuvassa toimintaympäristössä.

Digitalisaation suomien mahdollisuuksien hyödyntäminen on yksi opiskelijakunnan strategiassa määritellyistä teemakokonaisuuksista. Koordinaattori pääseekin työskentelemään tämän osa-alueen parissa ja pohtimaan, miten vastataan digiajan moderneihin tarpeisiin ja tarjotaan paras mahdollinen palvelukokemus kanavasta riippumatta.

Aluksi tehtävä on pitkälti perinteistä asiakaspalvelua, mutta koordinaattorilla on aito mahdollisuus luoda jotain täysin uudenlaista, sillä hänen tonttinsa on todellisessa muutoksessa kuuden pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan yhteisen Opku6-kehitysprojektin myötä. Projektin tavoitteena ovat yhteiset jäsenyyden malli, palvelutarjonta, asiakaspalvelu sekä osallistumisen ja mukana olemisen tavat – alkaen vuodesta 2018. Koordinaattorin toimenkuva nivoutuu osaltaan tiiviisti tähän projektiin.

Työhön kuuluu Helga Point -palvelupisteen hoitamista Pasilan kampuksella sekä Helga Point -palveluiden koordinointia muilla Haaga-Helian kampuksilla ja Helgan tukiprosesseista vastaavan tukitiimin toimintaan osallistumista. Tehtävän tarkempi sisältö on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Edellytämme:
– alempaa korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia korkeakouluopintoja
– hyvää suomen sekä englannin suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on plussaa
– vahvaa asiakaspalveluotetta sekä vuorovaikutustaitoja
– viestintä- ja digitaitoja
– taloushallinnon tuntemusta
– valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
– joustavuutta

Arvostamme:
– aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
– aiempaa kokemusta viestinnästä
– aiempaa kokemusta opiskelijakuntatoiminnasta tai muusta järjestötoiminnasta
– graafista ja visuaalista osaamista

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja vastuullisen työn viihtyisässä ja nuorekkaassa ympäristössä.

Koordinaattorin tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen (viikkotyöaika on 37,5 tuntia). Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 7.8.2017. Tehtävään sovelletaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimusta. Palkkaus on TES:n tason III mukainen.

Lisätietoja tehtävästä ja työnhausta antavat virka-aikana hallituksen puheenjohtaja Andrey Veremenko (andrey.veremenko@helga.fi / +358 44 2515006) sekä toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari (jani.mantysaari@helga.fi).

Vapaamuotoiset hakemukset mahdollisine ansioluetteloineen ja suosittelijoineen osoitteeseen jani.mantysaari@helga.fi. Sähköpostin otsikkoriville ”Koordinaattori”. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia ei huomioida.

Haku on auki, kunnes sopiva henkilö löytyy. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista informoidaan tarpeen mukaan niitä hakijoita, joita ne koskettavat.

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga on 5000 jäsenen muodostama Haaga-Helian opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Vaikka toimisto sijaitsee Pasilassa, Haaga-Helian opiskelijakunta Helga toimii kaikilla Haaga-Helian kampuspaikkakunnilla: Helsingissä, Porvoossa ja Heinolassa.