Takaisin

HELGA HAKEE HALLINNON OPISKELIJAEDUSTAJIA RAVINTOLATOIMIKUNTAAN TOIMIKAUDELLE 2020

Helga hakee opiskelijaedustajia Pasilan kampusravintolan ravintolatoimikuntaan toimikaudelle 2020. Ravintolatoimikunta on informoiva ja neuvotteleva yhteistyöelin, jolla ei kuitenkaan ole päätösvaltaa Kiinteistö Oy Opetustalon ja ravintolanpitäjän väliseen ravintolanpitosopimukseen. Ravintolatoimikunta toimii Opetustalon, ravintolan ja kahvilan sekä niiden käyttäjien yhteistyötoimielimenä.

Ravintolatoimikuntaan valitaan neljä (4) varsinaista jäsentä, ei varajäseniä. Toimikausi yksi (1) vuosi alkaen 1.1.2020. Mikäli mielenkiintosi heräsi, täytäthän hakulomakkeen 15.11.2019 klo 16.59 mennessä. Hakea voi myös edustajiston kokouksessa kohdan käsittelyn aikana.

Mikäli hakijoita ei saada tarpeeksi, voidaan hakuaikaa jatkaa. Varmista kuitenkin ehdokkuutesi hallinnon opiskelijaedustajaksi hakemalla varsinaisen hakuajan puitteissa.

Edustajisto valitsee ravintolatoimikunnan opiskelijaedustajat syyskokouksessaan 15.11.2019 tai tarvittaessa myöhemmissä kokouksissaan syyslukukauden 2019 aikana. Valinnoista ilmoitetaan opiskelijakunnan virallisilla tiedotuskanavilla sekä hakijoille henkilökohtaisesti. Nimet tiedotetaan myös Haaga-Helialle.

Haussa noudatetaan opiskelijakunnan vaaliohjesääntöä.

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä saat Helgan toiminnanjohtajalta:

jani.mantysaari@helga.fi