Helgan Edistykselliset

Helgan edistykselliset on Kokoomusnuorten, Kokoomusopiskelijoiden ja Keskustaopiskelijoiden yhteinen poliittinen lista edustajistovaaleissa. Vaaliliitto koostuu eri koulutusohjelmissa opiskelevista ja eri taustaisista Haaga-Helian opiskelijoista. Listan jäseniä yhdistää tahto toimia Helgan edustajistossa edistyksellisten arvojen puolesta.

 

Ehdokasnumero 7
Elmo Eklund

Olen Elmo Eklund, 21-vuotias ensimmäisen vuoden finalainen Pasilan kampukselta. Minulla on usean vuoden kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja poliittisesta viestinnästä työskenneltyäni Kokoomuksen Nuorten Liitossa sekä rakennettuani useita vaalikampanjoita viime kunta- ja eduskuntavaaleissa. Haluan, että tulevaisuudessa Haaga-Helia on nykyistäkin arvostetumpi ammattikorkeakoulu ja tradenomi arvostettu tutkinto. Tutkinnon tasoa on nostettava huomattavasti. Helgan tulee olla näiden asioiden puolestapuhuja, ja kokoaan suurempi vaikuttaja.

Vaalislogan: Oikealla puolellasi.


Ehdokasnumero 8
Emma Holsti

Olen 22-vuotias myyntityön opiskelija Espoosta. Minulla on vahva järjestötausta, ja vaikuttaminen on suuri intohimoni. Olen toiminut Espoon nuorisovaltuustossa, nuorisovaltuustojen liitossa, lukion opiskelijakunnassa mm puheenjohtajana, lukiolaisten liitossa, Eurooppanuorissa sekä Kokoomusnuorissa. Pääsin vaikuttamaan toisen asteen koulutuspolitiikkaan, ja uskon että se antaa hyvät valmiudet edustajistossa toimimiseen. Aloitin opinnot 2017 ja olen tietoisesti keskittynyt ensin opintojen suorittamiseen, ja vasta sitten lähteä kunnolla mukaan. Olen äärimmäisen motivoitunut, aktiivinen tekijä ja koen että edustan monipuolisesti opiskelijoita. Itselläni on lievä näkövamma, joten haluan tuoda kaikkien niiden ääntä esiin joilla on joitakin rajotteita opiskeluiden suhteen.


Ehdokasnumero 9
Jaakko Jokilahti

Olen kolmannen vuoden tradenomiopiskelija Helsingistä. Haaga-Helia on hyvä koulu, mutta aina on myös parantamisen varaa. Monet opiskelijat ovat valittaneet esimerkiksi sekavia ohjeita, MyNetin uutta ilmoittautumisjärjestelmää sekä opettajien hyvin hajanaisia vaatimustasoja. Tärkeää on myös panostaa oppilaiden henkiseen hyvinvointiin, eli tiedostaa riskit ja puuttua niihin. Jokaisessa korkeakouluopiskelijassa piilee merkittävä potentiaali, minkä vuoksi syrjäytynyt korkeakouluopiskelija on kansallinen tragedia.

Vaalislogan: Opiskelijan oikeudet etusijalle.

 


 

Ehdokasnumero 10 
Olli Kolehmainen (sit.)

Hei! Olen Kemissä syntynyt Helsinkiin muuttanut Haaga-Helian liiketalouden toisen vuoden opiskelija. Luottamustoimissa olen toiminut muun muassa Kemin kaupungin valtuutettuna, koulutuslautakunnassa, sosiaali- ja terveyslautakunnassa sekä viimeisimpänä Helgan hallituksessa vuonna 2019.
Haluan olla osa Helgan päätöksentekoa vuotena 2020, sillä ydinosaamisalueeni näkyy vahvasti seuraavana toimivuotena. Helgan tulee muun muassa jalkauttaa strategiaa, valmistella YTHS 2021 uudistusta, valmistella kuntavaaleja 2021 ja uudistaa palvelumuotojaan. Nämä ovat tärkeitä aiheita ja näissä haluan olla pyytteettömästi mukana!

 


 

Ehdokasnumero 11
Aapomikko Matti

24 vuotias tietojenkäsittelyn opiskelija joka on edustajistossa vuodesta 2018. Kokemusta mm. keskusvaalilautakunnassa vuodesta 2016

Vaalislogan: Älä osta sikaa säkistä vaan äänestä minua!

 

 

 

 


Ehdokasnumero 12
Auli Piiparinen

Tradenomiopiskelija Malmilta, kuntapoliitikko Savosta ja puheenjohtaja Keskustaopiskelijoissa. Harry Potter -tuvaltani ystävällinen ja lojaali puuskupuh. Helgassa haluan edistää kestävää kehitystä, tasa-arvoa ja opiskelijoiden osallistamista myös edustajiston ulkopuolelta. Maistuva ja kotimainen opiskelijaruoka takaamaan luennoilla jaksamisen.

Vaalislogan: Keskusta – tykkäät kuitenkin.

 

 


Ehdokasnumero 13
Iida Tervo

Olen 23-vuotias ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija ja omaan muutaman vuoden taustan opiskelija-aktiivina. Tavoitteenani on edistää haagahelialaista yhteisöä. Yhdessä.

 

 

 

 


Ehdokasnumero 14
Sofia Tuisku

Kolmannen vuoden monimuoto-opiskelija, joka suorittaa tradenomin tutkintoa töiden ohessa. Keskutaopiskelijoiden jäsen, aiemmalta koulutukselta maantieteilijä. Edustajistoon haluan tuoda palan monimuoto-opiskelijan todellisuutta, ja samalla kannustaa kanssaopiskelijoita vaikuttamaan Helgassa – niin kiireistä kuin työn ja opiskelun yhdistäminen onkin.

Vaalislogan: Rohkeasti keskellä – monenlaisten opiskelijoiden asialla.