Helgan Edistykselliset

Helgan edistykselliset on Kokoomusnuorten, Kokoomusopiskelijoiden ja Keskustaopiskelijoiden yhteinen poliittinen lista edustajistovaaleissa. Vaaliliitto koostuu eri koulutusohjelmissa opiskelevista ja eri taustaisista Haaga-Helian opiskelijoista. Listan jäseniä yhdistää tahto toimia Helgan edustajistossa edistyksellisten arvojen puolesta.

 

Ehdokasnumero 2
Enni Ikonen

 

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 3
Olli Kolehmainen

Olen Olli Kolehmainen 20-vuotta vanha opiskelija. Opiskelen liiketaloutta Malmin kampuksella. Synnyin Kemissä ja olen asunut siellä käytännössä koko elämäni, kunnes vasta muutin Helsinkiin opiskelemaan. Olin Kemissä mukana kuntavaaleissa 2017, jonka jälkeen toimin varavaltuutettuna ja sosiaali- ja terveyslautakunnan varsinaisena jäsenenä. Tämän lisäksi olin koulutuslautakunnan varajäsen. Kokemusta löytyy myös keskustanuorten toiminnasta ja opiskelijakunnan puheenjohtajuudesta.
Lähdin mukaan edustajistovaaleihin, koska minulla on paljon annettavaa kouluyhteisömme parantamiseksi. Hyvänä esimerkkinä kampusten välinen eriarvoistaminen. Ekologinen ja taloudellinen järkevä toiminta ovat myös lähellä sydäntä.

 

 


Ehdokasnumero 4
Hanna-Liisa Laasonen

 

 

 

 

 

 

 


 

Ehdokasnumero 5 
Aapomikko Matti

 

 

 

 

 

 

 


 

Ehdokasnumero 6
Auli Piiparinen

Toisen vuoden tradenomiopiskelija Malmilta, kuntapoliitikko Savosta ja puheenjohtaja Keskustaopiskelijoissa. Harry Potter -tuvaltani ystävällinen ja lojaali puuskupuh. Helgassa haluan edistää kestävää kehitystä, tasa-arvoa ja opiskelijoiden osallistamista myös edustajiston ulkopuolelta. Maistuva ja kotimainen opiskelijaruoka takaamaan luennoilla jaksamisen.

Vaalislogan: Rohkeasti keskellä – yhdenvertaisuuden ja ympäristön asialla.

 

 

 


Ehdokasnumero 7
Sofia Tuisku

Toisen vuoden monimuoto-opiskelija, joka suorittaa tradenomin tutkintoa töiden ohessa. Keskustaopiskelijoiden jäsen, aiemmalta koulutukselta maantieteilijä. Edustajistoon haluan tuoda palan monimuoto-opiskelijan todellisuutta, ja samalla kannustaa kanssaopiskelijoita vaikuttamaan Helgassa – niin kiireistä kuin työn ja opiskelun yhdistäminen onkin.

Vaalislogan: Rohkeasti keskellä – monenlaisten opiskelijoiden asialla.

 

 

 


Ehdokasnumero 8
Matti Virkkunen

Kokeile minua!