Sturen lista

Sturen lista valvoo Haaga-Helian tradenomiopiskelijoiden ja erityisesti Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelman opiskelijoiden etua. Vaalitavoitteitamme ovat muun muassa opiskelijakunta Helgan toiminnan tuominen lähemmäs opiskelijan arkea, äänestysaktiivisuuden nostaminen sekä koulutusohjelmamme etujen huomioiminen Helgan toiminnassa.

 

Ehdokasnumero 9
Peppi Keski-Korhonen

Olen Peppi Keski-Korhonen ja opiskelen ensimmäistä vuotta Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelmassa. Koulun alettua elokuussa, huomasin jatkuvasti innostuvani opiskelija-aktiivitoiminnasta. Minua kiinnostaa olla mukana mm. järjestämässä tapahtumia ja haluaisin päästä vaikuttamaan siihen, että kaikilla opiskelijoilla olisi yhtä hyvä fiilis opiskelusta, kuin itselläni on.

Olen iloinen persoona joka ei pelkää tuoda ajatuksiaan esiin ja uskallan puolustaa omia, sekä muiden mielipiteitä.

Haen edustajistoon, sillä uskon, että olisin siihen luonteeltani erittäin sopiva ja saisin opiskelijoiden äänen kuuluviin. Erityisesti haluaisin myös saada pienen FINA:n ja kaikkien FINA:laisten äänen kuuluviin, sillä se on minulle henkilökohtaisesti tärkeä.

 


Ehdokasnumero 10
Sonja Kiiveri

Hei olen SOnja Kiiveri, finalainen fuksi Sturen listalta. Haen edustajistoon, sillä haluan edistää kaikkien haagahelialaisten ja erityisesti FINA:n opiskelijoiden etua.

Taustalta löytyy pari vuotta insinööriopintoja Arcadassa ja useamman vuoden monipuolinen kokemus työelämästä mm. Microsoftilta. Toimin aktiivisesti myös startup-piireissä ja tänä syksynä minut löytää tiiminvetäjänä Slushista.

Vaalislogan: Kiire on priorisoinnin puutetta 🙂

 

 


Ehdokasnumero 11
Jaakko Riutta

Olen kolmannen vuoden Fina opiskelija ja asetun ehdolle, koska haluan ajaa Finan etuja ja säilyttää koulutusohjelman olemassa. Harrastan vapaalla musiikinkuuntelua ja kirjallisuutta, kun en ole liian kiireinen väittelemään internetissä.

 

 

 

 


 

Ehdokasnumero 12 
Sarianne Siren

Enää ei jää pieninkään kuulematta!

Hei opiskelija! Nyt on aika saada sinunkin ääni kuuluviin ja saada aikaan haluamaasi muutosta. Jokaisella on oikeus tulla kuulluksi ja tarkoitukseni on saada hiljaisinkin ääni kuuluviin, tehdessämme muutosta kohti parempaa opiskelijaelämää. Kuuntelen juuri sinua ja tahdon olla puolellasi!

Olen Sarianne, 23-vuotias ensimmäisen vuoden Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelman opiskelija. Koen, että jokaisessa meissä on tulevaisuus. Tämän takia olen aina halunnut olla mukana tekemässä muutosta ja nyt koin sille olevan hyvä mahdollisuus edustajistossa. Minulle erityisen tärkeää on, ettei kukaan jää edustamatta.

Äänestämällä minua, otat kanssani yhdessä askeleen kohti muutosta ja parempaa opiskelijaelämää!