Sturen lista

 

 

Ehdokasnumero 3
Sonja Kiiveri

Olen Sonja Kiiveri, 26-vuotias toisen vuoden finalainen Sturen listalta. Viime vuoden viihdyin varaedustajana ja nyt haluaisin ehdottomasti jatkaa tehtäviä varsinaisen edustajan roolissa.

Taustalta löytyy aiempia insinööriopintoja ja työskentelyä teknologia-alalla. Minulla on paljon kokemusta vapaaehtoistöistä ja olen pyörinyt startup-piireissä jo muutaman vuoden. Tänä vuonna olin myös NBF-vapaaehtoisena ensimmäistä kertaa.

Edarin lisäksi olen oman asuinalueeni Hoasin asukastoimikunnan hallituksessa tekemässä tapahtumia 350 asukkaalle. Kanssani toimineet voivat sanoa, että vaikka kulutan älyttömän määrän kahvia, olen aikaansaava ja haluan löytää aidosti toimivia ratkaisuja.

Tuon Helgaan monipuolisen kokemukseni eri aloilta ja pidän tärkeänä, että pienemmätkin koulutus saavat näkyvyyttä ja pääsevät mukaan päätöksentekoon.

Tule juttelemaan lisää!


Ehdokasnumero 4
Jenna Kovamäki

Turhauttaako jäsenmaksu, jonka sisällöstä et tiedä?

Olen Jenna Kovamäki, finan ensimmäisen vuoden opiskelija. Uskon, että läpinäkyvyyttä pitää edistää tavalla, jossa päätökset tuodaan opiskelijoille selkeästi ilmi. Jos päätöksistä ei tiedetä, mistä voisi tietää kenen asiaa viedään eteenpäin?

Olen lukiossa toiminut oppilaskunnan hallituksen rahastonhoitajana ja ollut aktiivinen osallistuja koulun opiskelijatoiminnassa. Jo ennen opintojen alkua tiesin haluavani jatkaa samaa linjaa myös Haaga-Heliassa. Aikasemmin hankitusta kokemuksesta on varmasti hyötyä myös edustajistotoiminnassa.

Luonteeltani olen sosiaalinen, vastuuntuntoinen ja monien mielestä helposti lähestyttävä (paitsi ennen aamukahvia). Uskallan myös pitää puoliani, mikä edustajistossa tarkoittaa, että Fina pienempänä linjana ei tule jäämään muiden jalkoihin.

Jos haluat tulla juttelemaan lisää, tai olet muuten vain kahviseuraa vailla, hit me up!


Ehdokasnumero 5
Diana Muraskina

Hei! Olen Diana Muraskina, 22v. Opiskelen ensimmäistä vuotta FInanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelmassa.

Olen aina osallistunut kaikkeen mahdolliseen aktiivitoimintaan. Yritän ottaa kaiken irti opiskelijaelämästä ja siksi olen aktiivinen myös tässä. Taustalla on lähes 10 vuotta urheilu-uraa, 2 vuotta tapahtuma- ja ravintolavastaavan kokemusta, sekä musiikki- ja näyttelyharrastukset.

Minulle on aina ollut tärkeää heikompien puolustus ja tasavertaisuus. Haluan vaikuttaa ja haluan kaikkien äänet kuuluville. Erityisen tärkeää minulle on saada finalaisten äänet kuuluville.

Vaikka Finan koulutusohjelma on pieni, niin yhdessä me voimme vaikuttaa!


 

Ehdokasnumero 6
Konsta Vainikainen