Hallitus

Hallituksen tehtävänä on toteuttaa opiskelijakunnan operatiivista toimintaa lain, sääntöjen ja edustajiston päätösten mukaisesti. Tämän vuoden hallituksen tiedot löydät yhteystiedoista.

Opiskelijakunta Helgan hallitus koostuu luottamustoimijoista, joiden on oltava Haaga-Helian opiskelijoita ja opiskelijakunnan jäseniä. Hallituksen jäsenet valitsee Helgan edustajisto järjestäytymiskokouksessaan vuoden loppupuolella. Tarvittaessa edustajisto täydentää hallitusta vuoden aikana.

Hallituksen tehtävänä on johtaa opiskelijakunnan toimintaa toimintasuunnitelman mukaan ja edustajiston linjausten mukaisesti. Helgassa on työhallitus, mikä tarkoittaa, että hallituksen jäsenet velvoitetaan panostamaan toimintaan ajallisesti. Kuukausittain luottamustoimijoille kertyy tunteja 50-100+ tuntia riippuen omasta aktiivisuudesta, sektorista ja vuoden kierrosta. Tehtävään vaaditaan panostusta ja sitoutumista, sillä opiskelijakunnan toiminta on laaja-alaista, aktiivista ja monimuotoista. Helgan hallituksen toiminta-alueita ovat palvelut ja edunvalvonta. Nämä jakautuvat koulutuspolitiikkaan, sosiaalipolitiikkaan, tutorointiin, kansainvälisiin asioihin, myyntiin ja markkinointiin, liikuntaan, tapahtumiin ja viestintään. Sektoreista vastaavat hallituksen jäsenet sekä hallitus kollektiivisesti. Hallitus toimii kollektiivisena työnantajana opiskelijakunnan henkilöstölle.

Normaali hallituskausi kestää 1.1. – 31.12. Edustajisto valitsee hallituksen seuraavalle vuodelle omassa järjestäytymiskokouksessaan marras-joulukuussa. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa opiskelijakunta Helgan jäsen.


Hallituksen kokousten päätösluettelot

Päätösluettelo | 1-2016, järjestäytymiskokous

Päätösluettelo | 1-2017

Päätösluettelo | 2-2017

Päätösluettelo | 3-2017

Päätösluettelo | 4-2017

 

 


Hallitus

Puheenjohtaja
Andrey Veremenko
Edunvalvonta,
+358 44 2515006
andrey.veremenko[a]helga.fi

Varapuheenjohtaja
Minna Honkanen
Palvelut ja tapahtumat
+358 400 236394
minna.honkanen[a]helga.fi

Iina Haapa-aho
Palvelut ja tapahtumat
iina.haapa-aho[a]helga.fi

Sampo Hallapää
Edunvalvonta
sampo.hallapaa[a]helga.fi

Juuli Jantunen
Edunvalvonta
juuli.jantunen[a]helga.fi

Markus Riikonen
Palvelut ja tapahtumat
markus.riikonen[a]helga.fi

Anton Salenius
Edunvalvonta
anton.salenius[a]helga.fi

Nelli Heikkinen
Palvelut ja tapahtumat
nelli.heikkinen[a]helga.fi