Liity jäseneksi

Uusi opiskelija! Järjestelmä vaatii toimiakseen opiskelijanumerosi. Numero päivittyy rekisteriin orientaatio- ja starttipäivien aikana.

 


 

Helgan jäsenet saavat tuntuvia etuja opiskelijakunnalta: tuotteet ja tapahtumat ovat jopa -50% normaalihinnasta ja jäsen saa jo haalaritkin lähes puoleen hintaan verrattuna muihin opiskelijoihin. Jäsenillä on lisäksi käytössään kaikki opiskelijakunnan palvelut: voit hakea tutoriksi, käyttää liikuntapalveluita liikuntapassilla, hyödyt julkaisu- ja asiantuntijapalveluista sekä voit hyödyntää kerhoja ja toimintaryhmiä. Jäsenillä on myös oikeus äänestää edustajistovaaleissa ja asettua ehdolle sekä hakea Helgan tutoriksi, hallitukseen, edustajistoon tai opiskelijaedustajaksi.

Kaikki Haaga-Heliassa tutkintoon johtavassa koulutuksessa olevat opiskelijat voivat liittyä Helgan jäseniksi. Jäsenyys edellyttää ilmoittautumista läsnäolevaksi. Valmistunut, koulusta eronnut tai poissaoleva ei voi olla Helgan jäsen.

Liittyminen

Voit liittyä jäseneksi kun olet vastaanottanut opiskelupaikan tai ilmoittautunut läsnäolevaksi. Jäseneksi liittymistä varten tarvitset opiskelijanumerosi.

Uusi opiskelija! Opiskelijanumerosi päivittyy rekisteriimme Winhasta, mikä usein tapahtuu vasta orientaatio- tai starttipäivien aikana elokuussa/tammikuussa. Ei kannata huolestua, mikäli järjestelmä ei löydä tietojasi ennen opintojen alkamista.

Helgan jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Maksun voi suorittaa joko

1) verkkomaksuna verkkokauppamme kautta
2) korttimaksuna Helga Pointilla Pasilassa
3) korttimaksuna paikallisyhdistysten toimistoilla.

Maksusuorituksen jälkeen jäsenyytesi tallentuu rekisteriimme. Pankista riippuen suorituksen kirjauksessa kestää 1-3 pankkipäivää.

 

Hinnasto 2017

Helgan jäsenyys lukukaudeksi – 17 euroa

Helgan jäsenyys lukuvuodeksi – 32 euroa

 

Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyyden pituus on lukukausi tai lukuvuosi, jonka jälkeen jäsenyytesi täytyy uusia. Jäsenyys uusitaan maksamalla jäsenmaksu samalla tavalla kuin ensi kertaa Helgaan liityttäessä (vaihtoehdot yllä).

Lue jäsenrekisteriseloste >>

 

Liikuntapassin ostaminen liittymisen yhteydessä

Ostaessasi liikuntapassin jäseneksi liittymisen yhteydessä hyväksyt Zonen palveluehdot.