Jäsenyys


Liittyminen

Voit liittyä jäseneksi kun olet vastaanottanut opiskelupaikan tai ilmoittautunut läsnäolevaksi. Jäseneksi liittymistä varten tarvitset opiskelijanumerosi.

Uusi opiskelija! Opiskelijanumerosi päivittyy rekisteriimme Winhasta, mikä usein tapahtuu vasta orientaatio- tai starttipäivien aikana elokuussa/tammikuussa. Ei kannata huolestua, mikäli järjestelmä ei löydä tietojasi ennen opintojen alkamista.

Hinnasto 2018

Helgan jäsenyys lukukaudeksi – 17 euroa

Helgan jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Maksun voi suorittaa joko

1) verkkomaksuna verkkokauppamme kautta
2) korttimaksuna Helga Pointilla Pasilassa
3) korttimaksuna paikallisyhdistysten toimistoilla.

Maksusuorituksen jälkeen jäsenyytesi tallentuu rekisteriimme. Pankista riippuen suorituksen kirjauksessa kestää 1-3 pankkipäivää.

Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyyden pituus on lukukausi tai lukuvuosi, jonka jälkeen jäsenyytesi täytyy uusia. Jäsenyys uusitaan maksamalla jäsenmaksu samalla tavalla kuin ensi kertaa Helgaan liityttäessä (vaihtoehdot yllä).

Lue jäsenrekisteriseloste >>

Miksi liittyä jäseneksi?

Helgan jäsenet saavat etuja opiskelijakunnalta: tuotteet ja tapahtumat ovat -50% normaalihinnasta ja jäsen saa haalaritkin halvemmalla!. Jäsenillä on käytössään kaikki opiskelijakunnan palvelut: voit käyttää liikuntapalveluita liikuntapassilla, hyödyt julkaisu- ja asiantuntijapalveluista sekä voit hyödyntää kerhoja ja toimintaryhmiä. Jäsenillä on oikeus äänestää edustajistovaaleissa ja asettua ehdolle sekä hakea Helgan tutoriksi, hallitukseen, edustajistoon tai opiskelijaedustajaksi.

Kaikki Haaga-Helian opiskelijat voivat liittyä Helgan jäseniksi. Jäsenyys edellyttää ilmoittautumista läsnäolevaksi. Valmistunut, koulusta eronnut tai poissaoleva ei voi olla Helgan jäsen.

Liikuntapassin ostaminen liittymisen yhteydessä

Ostaessasi liikuntapassin jäseneksi liittymisen yhteydessä hyväksyt Zonen palveluehdot.