Liity jäseneksi

Uusi opiskelija – maltathan mielesi elokuuhun saakka ennen jäseneksi liittymistä! Uudistamme järjestelmää.

Alla olevat tiedot päivittyvät kesän aikana. 


 

Helgan jäsenet saavat tuntuvia etuja opiskelijakunnalta: tuotteet ja tapahtumat ovat jopa -50% normaalihinnasta ja jäsen saa jo haalaritkin lähes puoleen hintaan verrattuna muihin opiskelijoihin. Jäsenillä on lisäksi käytössään kaikki opiskelijakunnan palvelut: voit hakea tutoriksi, käyttää liikuntapalveluita liikuntapassilla, hyödyt julkaisu- ja asiantuntijapalveluista sekä voit hyödyntää kerhoja ja toimintaryhmiä. Jäsenillä on myös oikeus äänestää edustajistovaaleissa ja asettua ehdolle sekä hakea Helgan tutoriksi, hallitukseen, edustajistoon tai opiskelijaedustajaksi.

Kaikki Haaga-Heliassa tutkintoon johtavassa koulutuksessa olevat opiskelijat voivat liittyä Helgan jäseniksi. Jäsenyys edellyttää ilmoittautumista läsnäolevaksi. Valmistunut, koulusta eronnut tai poissaoleva ei voi olla Helgan jäsen.

 

Liittyminen

Voit liittyä jäseneksi kun olet vastaanottanut opiskelupaikan tai ilmoittautunut läsnäolevaksi ja saanut opiskelijanumerosi. Jäsenyys ei kuitenkaan ole voimassa ennen kuin opiskelijanumerosi on päivittynyt rekisteriimme Winhasta, mikä usein tapahtuu vasta orientaatio- tai starttipäivien aikana.

Helgan jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu. Maksun voi suorittaa joko

1) verkkomaksuna verkkokauppamme kautta
2) korttimaksuna Helga Pointilla Pasilassa
3) korttimaksuna paikallisyhdistysten toimistoilla.

Maksusuorituksen jälkeen jäsenyytesi tallentuu rekisteriimme.

Hinnasto 2017
Helgan jäsenyys lukukaudeksi – 17 euroa
Helgan jäsenyys lukuvuodeksi – 32 euroa

 

Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyyden pituus on lukukausi tai lukuvuosi, jonka jälkeen jäsenyytesi täytyy uusia. Jäsenyys uusitaan maksamalla jäsenmaksu samalla tavalla kuin ensi kertaa Helgaan liityttäessä.

Lue jäsenrekisteriseloste >>