Jäsenyyteen sisältyy

Opiskelijatunniste

Opiskelijakunnan jäsenenä saat käyttöösi opiskelijatunnisteen (=opiskelijakortti). Helgan virallisena opiskelijatunnisteena toimii Slice -mobiilisovellus. Opiskelijatunnisteella tunnistaudut kaikkialla etkä tarvitse erillisiä lomakkeita! Saat opiskelijakuntasi kaikki jäsenedut sekä kaikki valtakunnalliset opiskelija-alennukset ja paljon paikallisia etuuksia. Opiskelijakunnan omia etuja voit hyödyntää esimerkiksi verkkokaupassa heti jäseneksi liittymisen jälkeen.

Slice-sovellus ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi. Lisätietoja Slicen käyttöönotosta löydät täältä!

Lue lisää Slicen opiskelijaeduista!

 

Jäsenhinta tapahtumista ja tuotteista (1 = 6)

Helgan jäsenenä saat kuuden pääkaupunkiseudun opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! Jäsenenä saat kaiken tämän aina puoleen hintaan sekä verkkokaupasta että asiakaspalvelupisteiltä.

 

Zone -liikuntapassi (arvo 69€)

Liikuntapassilla pääset liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50/h ryhmäliikuntaa viikossa, alennusta liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot sekä alennusta rush-trampoliinipuistoista.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä! Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili!
Huom! Jos sinulla on ollut liikunta/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliisi.

 

Yogobe, joogapalvelut verkossa (arvo 199€)

Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista!

Yogoben verkkojoogapalvelun saat aktivoitua lähettämällä viestiä opiskelijakuntasi jäsenpalveluun asiakaspalveluchatin tai sähköpostin kautta!

Huom: Yogobekaudet ovat syyskuusta syyskuuhun. Pyydäthän uuden koodin aina kesän jälkeen!

 

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutusalustaltamme löydät verkkokoulutuksia esimerkiksi työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen. Videot ovat aluksi suomeksi ja tulevaisuudessa lisäämme videoita myös muilla kielillä.

Päästäksesi verkkokoulutusalustalle tee nämä seuraavat vaiheet selaimella. Käyttöalusta on englannin kielellä.
1. Varmista, että sinulla on voimassaoleva opiskelijakunnan jäsenyys.
2. Luo itsellesi Vimeo-profiili osoitteessa http://vimeo.com kohdasta Join Free. Käyttäjätietosi voit valita täysin itse.
3. Mene käyttäjäsi asetuksiin (Settings) oikeasta yläkulmasta hymiön kohdalta “putoavasta” valikosta.
4. Vasemmanpuoleisen asetusvalikon yläpuolella on käyttäjätietosi. Kopioi siitä User ID -kohdan jälkeinen numerosarja.
5. Mene osoitteeseen http://bit.ly/2Mu4yvH ja täytä lomake.

Lisäämme tietosi alustalle, ja jatkossa voit katsoa videoita esimerkiksi mobiilisovelluksella!

 

Jäsen on osa yhteisöä

Tapahtumien lisäksi Helga tarjoaa alustan jäsenistön järjestämälle kerhotoiminnalle ja tukee sitä.

Helgan jäsenenä pääset myös vaikuttamaan opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa. Jäsen voi äänestää ja asettua ehdolle Helgan  edustajistovaaleissa sekä hakea hallitukseen. Jäsenellä on mahdollisuus toimia opiskelijatutorina ja päästä Haaga-Helian kehittämisryhmiin.

Lue lisää täältä!

 

Lisäksi jäsenmaksusi kustantaa sinulle seuraavia palveluita

Edunvalvonta – Helga ajaa opiskelijan etua sekä Haaga-Helian sisällä että yhteiskunnassa sen ulkopuolella tavoitteena turvata ja tukea korkeakoulutaipaleesi. Verkkosivuillamme olevalla Mikä mättää? -lomakkeella voit pyytää apua tilanteissa, joissa oikeuksiasi opiskelijana on rikottu (esim. kurssipalaute myöhässä tai epäasiallinen kohtelu). Opiskelijoiden asiaa ajaa Helgassa hallituksen lisäksi 4 täyspäiväisesti palkattua ammattilaista, joilla on vuosien kokemus opiskelijaedunvalvonnasta.

Tutorointi – Helga kouluttaa kaikki Haaga-Helian tutorit, jotka auttavat erityisesti uusia opiskelijoita opiskelijan arkeen liittyvissä asioissa ja toimivat linkkinä opiskelijakuntaan. Helgan jäsenenä voit myös itse hakea tutoriksi.

Tiedotus – Pidämme sinut ajan tasalla opiskelijan arkeen vaikuttavista ajankohtaisista asioista somessa, sekä uutiskirjeemme Splashin avulla.

Kansainvälisyys – Helgan alla toimii 2 kansainvälistä toimintaryhmää, IDS Helga ja ESN Helga, joiden tarkoitus on kehittää haagahelialaisen opiskelijayhteisön kansainvälisyyttä järjestämällä kaikille opiskelijoille avoimia tapahtumia ja aktiviteettejä englanniksi.