Opiskelijakortti

 

Uusi opiskelija – maltathan mielesi elokuuhun saakka ennen opiskelijakortin tilausta! Uudistamme sivustoa, tilausjärjestelmää ja korttivalikoimaa.

Alla olevat tiedot päivittyvät kesän aikana. 

 


 

Opiskelijakunta Helgan jäsenet saavat käyttöönsä opiskelijakortin. Liity ennen opiskelijakortin hankkimista opiskelijakunnan jäseneksi täällä.

Opiskelijakorttisi on tärkein etukorttisi. Se on laillisesti tunnustettu todiste asemastasi opiskelijana ja se oikeuttaa sinut kaikkiin opiskelija-alennuksiin.

 

Digitaalinen opiskelijakortti

Helga suosittelee digitaalista opiskelijakorttia! Kortti toimii Frank App -sovelluksessa, joka listaa kaikki Suomen opiskelijaedut näppärästi kartalle sijoiteltuna sekä perinteisenä listauksena. Sovelluksesta näet myös opiskelijaravintoloiden sijainnit ja niiden ruokalistat.

Frank App toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä. Sovellus on maksuton.

 

Opiskelijaedut

Opiskelijakortin omistajana saat käyttöösi opiskelijoiden Frank-opiskelijaetupalvelun. Frank neuvottelee opiskelijoille kahdenlaisia etuja: perinteisiä myymäläetuja ja verkkoetuja. Myymäläetuja voi hyödyntää näyttämällä liikkeessä opiskelijakorttisi. Verkkoetujen hyödyntäminen sen sijaan edellyttää joko Frank Appin käyttöä tai rekisteröitymistä Frankin verkkosivulle, josta saat verkkokauppojen etukoodit käyttöösi.

Lisäksi opiskelijoille on tarjolla lukemattomia etuja, joita ei ole listattu. Muista kysyä aina kassalla asioidessasi, saatko opiskelija-alennusta.

 

International Student Identity Card – ISIC

Liittämällä opiskelijakorttiisi kansainvälisen ISIC-kortin saat käyttöösi kymmenet tuhannet opiskelijaedut myös ulkomailla sekä lentoyhtiöiden opiskelijahintaiset lennot koko opintojesi ajaksi. ISIC-lisenssin voi ostaa digitaalisena Frank Appista.

Voit tutustua etuihin tarkemmin ISICin verkkosivuilla.

 

Muoviset korttivaihtoehdot

HUOM! Korttivalikoima on muuttumassa ja tiedot saattavat muuttua kesän 2017 aikana. Päivitämme tiedot elokuuhun 2017 mennessä.

Muovinen opiskelijakortti on vaihtoehto niille opiskelijoille, jotka kaipaavat konkreettista korttia tai eivät voi ladata Frank Appia käyttöönsä. Kortin hinta on 15,10€ ja se tilataan Frankin verkkosivun kautta.

Voit tilata peruskortin, opiskelijakortin maksuominaisuudella tai ISIC-yhdistelmäkortin, jossa on ISIC-lisenssi sekä maksuominaisuus. Muovisen opiskelijakortin voimassaolo ei päivity automaattisesti, vaan sinun tulee itse käydä noutamassa siihen lukuvuositarra vuosittain tai puolivuosittain. Jos olet vaihdossa, työharjoittelussa tai jostain muusta syystä sinun on vaikea noutaa tarra korttiisi, ota yhteyttä Helgan jäsenpalvelu Pointiin.puhekupla_FIN-200x200

Maksuominaisuudelliset kortit toimitetaan postitse suoraan kotiin tai väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Valmiiseen korttiin noudetaan lukukausi- tai lukuvuositarra Pasilasta Helgan jäsenpalvelu Pointista tai maksukuittia näyttämällä paikallisyhdistyksestä (Haagassa Pore, Malmilla Hattara, Porvoossa HePo ja Vierumäellä Tahkon Talli).

Ilman maksuominaisuutta tilattu kortti toimitetaan Helga Pointiin. Saat sähköpostin, kun kortti on noudettavissa. Vastaamalla viestiin voit pyytää kortin toimitettavaksi paikallisyhdistykseen omalla kampuksellasi: Haagassa Pore, Malmilla Hattara ja Porvoossa HePo. Vierumäkeläiset opiskelijat voivat pyytää kortin postitse kotiin.