Takaisin

Helgan vastuututorit kampuksille ja koulutusohjelmiin on valittu vuodelle 2018

TIEDOTE
Julkaisuvapaa
30.10.2017

 

Helgan uudet vastuututorit vuodelle 2018 on valittu. Pasilan koulutusohjelmiin ja vaihto-opiskelijoiden tutoreille valittiin yksi vastuututor, ja Malmin, Haagan ja Porvoon kampuksille vastuututor-parit.

Vastuututorien valintoja ei tehty Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelmassa (FINA) sekä Multilingual Business Management Assistant -koulutusohjelmassa (MuBBA), sillä koulutusohjelman vaihto-opinnot ja työharjoittelut ajoittuvat alkavalle vuodelle. Koulutusohjelmiin valitaan vastuututorit keväällä 2018 rekrytoitavista tutoreista. FINAn vuoden 2017 vastuututor Jasmiina Liitsola jatkaa vastuututorina kevään 2018 ja MuBBAssa vastuuta ottaa tutoroinnin prosessivastaava Helgan hallituksesta. Kummassakaan koulutusohjelmassa ei aloita fuksiryhmää tammikuussa 2018.

Vierumäen vastuututor valitaan myöhemmin kuluvana vuonna.

Vastuututoriksi haki yhteensä 39 vertais- ja vaihto-opiskelijatutoria, jotka haastateltiin viikolla 43 istuvien vastuututorien, Helgan asiantuntija Rosanne Seppäsen ja tutoroinnin prosessivastaava Iina Haapa-ahon toimesta.

Vastuututoreiden koulutus aloitetaan 1.11. yhteisellä koulutuksella, jonka jälkeen tiedon- ja perinteensiirto jatkuu vanhan ja uuden vastuututorin kesken. Uudet vastuututorit ottavat tehtävistään vastuun tammikuusta 2018 alkaen.

Vastuututoreiden yhtäaikainen rekrytointi on osa vuosina 2016-2017 Helgassa toteutettua tutoroinnin opintojakson uudistusta. Yhtäaikainen vastuututorien rekrytointi mahdollistaa vastuututorien ympärivuotisen koulutuksen ja ajoittuu tutoreiden rekrytoinnin, koulutuksen ja startti-/orientaatioviikkojen kannalta suvantovaiheeseen keskelle syksyä.

VASTUUTUTORIT 2018

Pasilan kampus:

ASSI
Marleena Järvinen

BITe
Daniel Orrellana

FINA
–   (Jasmiina Liitsola jatkaa 05/2018  saakka)

GloBBA
Tom Uhlenius

HELI
Otto Jaatela

JOURA
Marissa Siivonen

MuBBA
 (Helgan hallituksen jäsen toimii tutortiimin tukena 05/2018 saakka)

MYYNTI
(julkistetaan Myynnin gaalassa 18.11.2017)

TIKO
Carl-Gustav “Calle” Korremäki

 

Haagan kampus:
Meeri Luhtala (MATKA)
Joonas Oksanen (RUOKA)

 

Malmin kampus:
Joona Ahokas (HELI)
Lotta Viirlas (HELI)

 

Porvoon kampus:
Nora Nadri (LIIPO)
Jenni Vaarasuo (POMO)

 

Vaihto-opiskelijoiden tutorit:
Agnes Nappus (GloBBA)

 

HELI-monimuototutorit:
Minka Kentta

 

Lisätietoja vastuututorien rekrytoinnista ja valinnasta antaa

Iina Haapa-aho
Hallituksen jäsen
iina.haapa-aho@helga.fi