HH United

HH United on edustajistoryhmä, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden asemaa niin, että jokainen opiskelija on samalla viivalla. Lista koostuu useamman kampuksen opiskelijoista, jotta aikaan saadaan realistinen ja laaja kokonaiskuva nykytilasta sekä tarpeista. HH United yhdistää ja ajaa heidän etujaan kampuksesta riippumatta.

 

Ehdokasnumero 38
Minna Huurrekorpi

Olen 1.vuoden ruokatuotannon johtamisen opiskelija Haagan kampukselta. Vaikka olenkin juuri opiskeluni aloittanut, liityin juuri Pore ry:n Event Teamiin ja nyt haluan pyrkiä myös Helgan edustajistoon. Aktiivitoiminta on minulle ennestään jo tuttua ja haluankin nyt tuoda oman panokseni myös meidän koulun toimintaan ja parantaa opiskelijoidemme hyvinvointia.
Edustajistossa pyrkisin edistämään meidän kampuksen asioita paremmin läpi, jotta Haagasta saadan vielä mukavempi paikka opiskella.

 

 


Ehdokasnumero 39
Mira Jouppi

Moikka! Mä oon Mira, Pohjanmaalta lähtöisin oleva kolmannen vuoden matkailun liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Olen toiminut uusien opiskelijoiden vertaistutorina sekä myös edustajistossa jo yhden kauden. Tavoittelen toista kautta edustajistossa, sillä haluan jatkaa kampusten yhdenvertaistamista sekä koulumme kehittämistä, esimerkiksi sisäiseen postitukseen liittyvillä asioilla.

Vaalislogan: Pohjalaisella periksiantamattomuudella.

 


Ehdokasnumero 40
Pauli Kankaanpää

Tervehdys nimeni on Pauli ja olen toisen vuoden Ruokatuotannon johtamisen opiskelija. Olen myös mukana Pore ry:n Event teamissä sekä tutorina.
Edustajistosta minulla ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta ideoita ja halua parantaa asioita sitäkin enemmän. Haluan tuoda esille oppilastovereideni näkemyksiä ja parantaa heidän viihtyvyyttään koulussa.

Vaalislogan: Ei asioista tarvitse tehdä niin vaikeita.

 

 


Ehdokasnumero 41 
Ida Lajoma

Hei! Olen 3.vuoden hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Kahden vuoden ajan olen ajanut opiskelijoiden etuja restonomiopiskelijayhdistys Pore ry:ssä, ja siinä sivussa tutustunut edustajiston maailmaan. Nyt on aika asettua ehdolle edustajistoon, ajamaan kaikkien Haaga-Helian opiskelijoiden asemaa. Minulle tärkeää on yhdenvertaisuus kaikkien Haaga-Helian opiskelijoiden kesken, kampuksesta riippumatta. Koulutuspolitiikka tulee tuoda helposti lähestyttäväksi sekä ymmärrettäväksi kaikille opiskelijoille. Haluan olla mukana luomassa avointa, tasavertaista ja yhtenäistä Haaga-Heliaa. Avoimella ja rehellisellä keskustelulla luodaan juuri sinulle parempi tulevaisuus. Moikataan, kun tavataan!


 

Ehdokasnumero 42
Siiri Launis

Here for the foreign students.

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 43
Destin Nunes

Moi! Opiskelen 2.vuotta liiketaloutta Malmin kampuksella. Toimin tällä hetkellä Hattara ry:n hallituksessa ja Helgan tutorina.
Haluan toimia edustajistossa, jotta voisin vaikuttaa jokaisen Haaga-Helian opiskelijan mukavuuteen. Tavoitteeni on myös parantaa ulkokampusten mainetta ja tuoda Helga lähemmäs opiskelijoita. Vain yhdessä pääsemme eteenpäin.
Maailmanmuuttaja Malmilta, Destin.

 

 


Ehdokasnumero 44
Alex Palm

Intohimoinen opiskelija-aktiivi ja (vähemmän) liiketalouden opiskelija Pasilasta. ESN Helgan puheenjohtaja, ekaa vuotta edustajistossa ja viidettä lukukautta vaihtaritutorina. Mulle tärkeitä asioita on kansainvälisten opiskelijoiden huomioiminen, edustajiston toiminnan merkityksellisyyden korostaminen opiskelijoiden näkökulmasta ja se, että edustajistoon hakisi motivoituneita ihmisiä. Keskustelen mieluusti ihmisten kanssa, vaikka sitten Helgan jäsenyyden hinnasta. Hit me up!

 

 


Ehdokasnumero 45
Penniina Pitkänen

Toisen vuoden johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelman opiskelija Pasilan kampuksella, vaihto-opiskelijoiden tutorina, Helgan Speksissä käsikirjoittajatiimissä, ja ehkä seuraavassa edarissa sinun asiaasi ajamassa? Innolla toimeen tarttuva organisoija ja aikatauluttamisen mestari. Sydän puhdasta kultaa, haluan olla avuksi ja iloksi kaikille. Ekologisuus, eettisyys ja henkilökohtainen kasvu toimivat ohjenuorana elämässä. Musiikki, teatteri, taide ja kulttuuri rakkaita harrastuksia. Huonot puujalka- ja faijavitsit tuovat suurta hupia.

 


Ehdokasnumero 46
Nea Raitanen

Olen matkailun liikkeenjohdon ensimmäisen vuoden opiskelija. Olen aina ollut innokas lähtemään mukaan kaikkeen ja vaikuttamaan asioihin, siksi haluankin nyt asettua ehdolle ja päästä aktiivisesti vaikuttamaan siihen mitä koululla tapahtuu. Hyvinvointi teema on mielestäni erittäin tärkeä ja ajankohtainen.

 

 

 


Ehdokasnumero 47
Siru Sillanpää

Heipsun kaikki! Nimeni on Siru ja olen 3.vuoden Matkailun liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Pyörin aktiivisesti Pore ry:n Event teamissä ja toimin jo toista vuotta Helgan tutorina Haagan kampuksella. Olen jo toista vuotta hakemassa Helgan edustajistoon, koska koen vaikuttamisen ja opiskelijatovereideni hyvinvoinnin tärkeäksi vaikuttamisen aiheeksi. Olen helposti lähestyttävä ja aikamoinen energiapakkaus, jolta riittää intoa ajaa asioita eteenpäin paremman opiskeluajan puolesta.

Vaalislogan: Let´s make this happen!

 


Ehdokasnumero 48
Sami Tattari

Heipsuli! Täällä huutelee Sami.
Olen kolmannen vuoden ruokatuotannon opiskelija Haagasta ja jo pienestä pojasta lähtien tykännyt olla mukana kaikenlaisessa toiminnassa niin koulussa kuin sen ulkopuolellakin. Olenkin mukana vertaistutor muun muassa vertaistutor hommissa sekä Pore ry:n hallituksessa.
Koen olevani helposti lähestyttävä ja agendani on jokaisen opiskelijan etujen tasa-arvoinen ajaminen. Pyrin näkemään laajemman kokonaiskuvan, jotta tämä agenda toteutuisi, kuitenkin varmuudella asiaa ajaen.

Vaalislogan: Rauhallisin mielin vaikka seinästä läpi.


Ehdokasnumero 49
Mona Ylönen

Moikka,
Olen Mona Ylönen, 2.vuoden opiskelija Haagasta- Haluan edistää Haaga-Helian yhteisiä asioita. Jokainen kampus on osa Haaga-Heliaa, ja osa sitä yhteisöä mikä meillä on koulu-uramme aikana mahdollista luoda. Minulle on tärkeää päästä osaksi luomaan parasta mahdollista korkeakoulukokemusta jokaiselle opiskelijalle, ja puuttua epäkohtiin joita Haaga-Heliassa näkyy. Koen, että edustajistossa tämä on mahdollista, ja siksi päätinkin puuttua epäkohtiin joita Haaga-Heliassa näkyy. Koen, että edustajistossa tämä on mahdollista, ja siksi päätinkin nyt hakea Helgan edustajistoon jo toiselle kaudelle. Minua on aina kiinnostanut vaikuttaminen, ja siksi olen toiminut erilaisissa hallitustehtävissä mm. Omalla kampuksellani, partiossa lippukunnanhallituksessa ja lukiossa opiskelijakunnanhallituksessa. Opiskelijan elämä voi olla hyvin kiireistä ja stressaavaa, mutta meistä jokainen toivoo, että opiskeluaika olisi elämämme parasta. Tämä lähtee jo opiskelijakunnan taholta, sillä suuri osa opiskeluajasta vietetään lopulta omalla kampuksella ja sen ympäristössä. Tätä kaikkea ei voi saavuttaa kuitenkaan ilman motivaatiota ja kovaa työtä, ja sen takia olen valmiina myös seuraavalla kaudellani laittaa HOMMAT TULILLE!

Vaalislogan: Hommat tulille!