HH United

Haaga-Helia United on edustajistoryhmä Haaga-Helian opiskelijakunnan edustajistossa. HH United yhdistää opiskelijoita kampuksesta riippumatta. Tavoitteenamme on kehittää opiskelijoiden asemaa niin, että jokainen on samalla viivalla. Teemme koulutuspolitiikkaa sekä siihen liittyvää viestintää opiskelijalähtöisesti ja esitämme asiat konkreettisina esimerkkeinä, joihin opiskelija pystyy samaistumaan helpommin.

 

Ehdokasnumero 42
Juho Hakanen

Kolmannen vuoden hotra opiskelija 27v mies joka hakee toista vuotta edustajistoon

Vaalislogan: Sinne tänne tonne

 

 

 

 


Ehdokasnumero 43
Iida Hautamäki

Hyväntuulinen ja innokas likka. Alun perin kotoisin Seinäjoelta, nyt jo pari vuotta Helsingissä viihtynyt. Kaikkea tarvittavaa tietotaitoa ei välttämättä löydy, mutta halu oppia on suuri. Itselle tärkeitä arvoja ovat ystävyys, rehellisyys ja kunnioittaminen. Tomeruus ja pööpöily on luonteeseen juurtuneita piirteitä. Yhteisten asioiden edistäminen kaikkien hyväksi on loistavaa.

Vaalislogan: Tunteella ja tarmolla

 

 


Ehdokasnumero 44
Mira Jouppi

Moikka! Minoon Mira, pirteä ja suorasanainen Pohojammaan kasvatti, toisen vuoden matkailun liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Toimin tällä hetkellä vertaistutorina, sillä muiden auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Koen, että edustajistossa voin jatkaa kanssaopiskelijoiden auttamista sekä heidän hyvinvointinsa lisäämistä.

Vaalislogan: Pohojalaasella periksiantamattomuudella.

 

 


Ehdokasnumero 45 
Susanna Kolu

I will go the extra mile to make you smile!

I am a third year HOTEM student, passionate traveler and mostly known by the name Susse. I’ve been part of Pore board for couple of years and also worked as a peer tutor. Now the next step for me is to act as your voice in the council. Internationality is one of the Haaga-Helia’s strengths and I would like to support the international programs and attitude even more. I hope to bring the council closer to all students and especially act as the voice for international degree programs. I am ready to work hard to make everyone a proud student of our university.

All smiles! -Susanna


 

Ehdokasnumero 46
Joonas Laakkonen

One more year.

 

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 47
Siiri Launis

Moikka, mun nimi on Siiri ja opiskelen toista vuotta restonomiksi Haagan kampuksella. Olen 22-vuotias ja harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä partio. Rakastan myös matkustamista ja tutustumista uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Olen hyvin oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Opiskelen englanninkielisellä linjalla ja tärkein asia minulle on saada kansainväliset opiskelijat olemaan vielä enemmän osa Haaga-Heliaa. Haluan myös enemmän yhteistyötä suomenkielisten ja englanninkielisten linjojen välillä. Haluan olla myös ehdottamassa ja päättämässä tulevista muutoksista ja tekemään Haaga-Heliasta vielä paremman koulun.

Vaalislogan: Because international students also matter


Ehdokasnumero 48
Elina Maaranen

Mikkelissä 21 vuotta kärsittyäni, olen nyt matkailun ja liikkeenjohdon ensimmäisen vuoden opiskelija ja valmiina vaikuttamaan Helgassa. Ruoka, ihmiset, teatteri ja netflix ovat lähellä sydäntäni. Teatteria olen harrastanut 9 vuotta, ja loput 12 pelleillyt ihan muuten vaan. Haluan edustajistoon, sillä haluan olla mukana kehittämässä kouluamme, en istua sivussa valittamassa sen puutteista.

Vaalislogan: Asenne ratkaisee, paitsi tentissä.

 

 


Ehdokasnumero 49
Alina Martikka

Hei! Olen toisen vuoden HOTEM-opiskelija Haagan kampukselta. Haen edustajistoon sen takia koska haluan vaikuttaa kouluun liittyviin tärkeisiin asioihin sekä parantaa kaikkien koulun opiskelijoiden opiskeluilmapiiriä.

Vaalislogan: Ensin Haaga-Helia sitten koko maailma

 

 

 


Ehdokasnumero 50
Esko Nurminen

Olen neljännen vuoden liiketalouden opiskelija alunperin Malmin kampukselta. Olen toiminut edustajiston jäsenenä kaudet 2017 ja 2018. Toiminnallani edustajistossa pyrin erityisesti parantamaan opiskeluoloja ulkokampuksilla. Ensi vuonna tavoitteenani on jatkaa HH Unitedin kanssa aloitettua ulkokampusten palveluiden saamista Pasilan tasolle.

 

 

 


Ehdokasnumero 51
Joonas Oksanen

Jos tulevaisuus loskanen, valitse Oksanen!

Meitsi on Joonas, toisen vuoden ruokatuotannon johtamisen opiskelija Haagasta. Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi Pore ry:n hallituksen toimia tehdessä sekä kitaran varressa roikkumisessa.

Olen toiminut edustajistossa jo yhden kauden aloittaen mm. toimet Haagan toimipisteen monimuototutoroinnin käynnistämiseksi sekä Helga Lounge tilojen tuomisen jokaiselle kampukselle. Koen, että työni on edelleen kesken. Näinollen tavoittelen toista kautta edustajistossa, saattaakseni aloittamani toimet loppuun.

Nähdään loppusyksystä!

Terveisin
Joonas Oksanen


Ehdokasnumero 52
Ilona Peuhkuri

Olisin varmasti kaikkien ilona joten äänestäkää minua!

 

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 53
Timo Rapatti

 

 

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 54
Siru Sillanpää

Hei, olen Siru!

Olen 2. vuoden opiskelja matkailun ja liikkeenjohdossa Haagassa! Toimin Helgan vertaistutorina ja aloitin juuri Pore ry:n event teamissa. Olenkin siis päässyt jo hyvin mukaan aktiivitoimintaan ja nyt haend edustajistoon ensimmäiselle kaudelle. Kokoukset ovat minulle jo tuttu juttu, kun olen käynyt niissä syksyn aikana kuuntelemassa ajankohtaisia asioita ja minua kiinnostaa oikeasti mitä koulussa tapahtuu. Edustajistossa aion rikkoa kampusten välisiä eroja ja viedä asioita entistä vahvemmin läpi, jotta koulussa on kaikilla hyvä opiskella.

 


Ehdokasnumero 55
Iida Tervo

Olen Iida Tervo, toisen vuoden ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haagan kampukselta. Toimin tällä hetkellä Helgan hallituksen palvelut- ja tapahtumat-tiimissä, sekä Pore ry:n event team:ssa. Edustajisto on koulumme tärkein vaikuttamisen kanava ja tahdon olla mukana tekemässä päätöksiä, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin, myös sinuun.

Tahdon tuoda kaikki kampukset yhteen ja luoda Haaga-Heliasta yhden yhtenäisen yhteisön, jossa kaikkien äänet tulisivat kuuluviin.

Vaalislogan: Tulevaisuus on meidän, tehdään siitä yhdessä parempi.

 


Ehdokasnumero 56
Julia Tuuri

21 vuotias Pohjanmaalta Helsinkiin päätynyt turismin ja tapahtumien järjestämisen opiskelija. Ystävät kuvailevat usein minua adjektiiveilla: oma-aloitteinen, epäitsekäs ja sosiaalinen. Kulttuurit, matkailu ja sitä myötä myös kielet kuuluvat mielenkiinnon kohteisiin. Oikeudenmukaisuuden tavoittelu ja tasa-arvo ovat lähellä sydäntä ja toimivat myös syinä miksi lähdin tavoittelemaan pääsyä HH Unitediin.

Vaalislogan: Kuuntelen ymmärtääkseni en pelkästään vastatakseni.

 

 


Ehdokasnumero 57
Mona Ylönen

Hei, Olen Mona Ylönen, ensimmäisen vuoden opiskelija Haagan kampukselta. Haluan vaikuttaa kaikkien Haaga-Helioiden yhteisöllisyyteen, opiskelijoiden hyvinvointiin ja korkeakoulukokemuksen kehittämiseen. Olen ollut aiemmin mukana mm. entisen lukioni opiskelijakunnassa, sekä partiossa lippukuntani hallituksessa, joissa olen päässyt vaikuttamaan ja vaikuttumaan monissa erilaisissa tehtävissä taloudesta tapahtumiin. Olen siis tottunut tekemään töitä kovaa ja aina hyvällä fiiliksellä. Haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, että jokaisen Haaga-Helialaisen ääni kuullaan tasapuolisesti ja otetaan huomioon vakavasti. Ainoa tapa saavuttaa tämä on mielestäni ahkeralla työllä, avoimuudella, luovuudella ja pienellähuumorilla. Siksi vaalisloganini onkin “Hommat tulille tajuttomalla drivella”.