HSO-lista

HSO -vaalilista on ASSI ja MUBBA opiskelijoiden vaaliliitto, jonka tavoitteena on edustaa edellä mainittujen koulutusohjelmien opiskelijoita Helgan edustajistossa. Muita vaaliliiton teemoja ovat esimerkiksi tasa-arvon (kuten esteettömyyden), opiskelijahyvinvoinnin ja etujen kehittäminen sekä koulutusohjelmien, että muiden korkeakoulujen välisen yhteistyön edistäminen.

 

 

Ehdokasnumero 13
Marleena Järvinen

Olen ASSI-opiskelija, joka haluaa päästä vaikuttamaan ja olemaan osana opiskelijoiden arkea. Hyvinvointi lähtee pienistä teoista. Mutta teoille tarvitaan tekijä.

 

 

 

 

 


Ehdokasnumero 14
Veikka Kulmala

Olen aina halunnut auttaa ihmisiä parhaani mukaan ja muiden etujen valvominen ja eteenpäinvienti on iso osa minua. Tulen toimeen kaikkien kanssa ja olen helposti lähestyttävä. Kuuntelen mielelläni ihmisten toiveet ja tarvittaessa vien ne eteenpäin. Minut löytää helpoiten koulun Bistrosta tai opiskelijabileistä.

Vaalislogan: “Kaikkien oikeuksien puolesta ja aamuista vapinaa vastaan!”

 

 

 

 


Ehdokasnumero 15
Evita Niskanen

Opiskelen toista vuotta Multilingual Management Assistants -tutkintoa ja toimin vertaistutorina, joten olen opiskeluaikanani nähnyt monien kansainvälisten opiskelijoiden kamppailevan ainoastaan suomeksi olevien tiedotteiden lukemisen tai tapahtumiin osallistumisen kanssa. Jokaisella kuuluisi olla yhtäläinen oikeus osallistua. Myös muiden kuin Pasilan kampuksen osallistumista ei saa väheksyä. Haluan edustajistossa ajaa näiden vähemmän huomiota saavien ryhmien asiaa, ja intohimoisesti kehittää Helgan toimintaa kuunnellen kaikkia jäseniä. Elämässäni teen kaiken innolla ja aina kaasu pohjassa.

Vaalislogan: “Intohimolla, kaikkien opiskelijoiden puolella”