HSO-lista

HSO -vaalilista on ASSI ja MUBBA opiskelijoiden vaaliliitto, jonka tavoitteena on edustaa edellä mainittujen koulutusohjelmien opiskelijoita Helgan edustajistossa.

 

 

Ehdokasnumero 15
Konsta Reuter

Hi!
I´m an enthusiastic community person and a first-year ASSI-student. I´m always interested in things related to well-being, relaxed social atmosphere, culture events, intercultural learning and collaborating. Through studying and working within theatre and dance I believe there is some out-of-the-Pasilabox-thinking I can bring into discussion. I wish Haaga-Helia will be a place for us all to reach for our goals and dreams. This must happen with a lot of great people joining forces towards common happiness!

Vaalislogan: Success combined with happiness? We can do it!


Ehdokasnumero 16
Maija Uhre

Opiskelen toista vuotta ASSIna ja olen Helgan tutor ja toimin tämän vuoden Helgan Speksissä puvustu- ja maskeeraustiimin vastaavana. Olen kiinnostunut edunvalvonnasta ja tämän vuoksi haen nyt edustajistoon. Haluan päästä mukaan varmistamaan, että kaikkia opiskelijoita kohdellaan tasavertaisesti ja tuoda esille myös perheellisten opiskelijoiden näkökantoja.

Vaalislogan: Helga´s Speksi is everywhere, but in the representative council. Let´s fix that.

 


Ehdokasnumero 17
Laura Vänskä

Olen motivoitunut hakemaan Helgan edustajistoon, sillä mielestäni opiskeluvuodet ovat ainutlaatuinen kokemus, josta toivoisin mahdollisimman monen kanssa opiskelijan saavan itselleen kaiken hyödyn irti. Toivottavasti täältä valmistuessamme meillä kaikilla on hyviä muistoja ja onnistumisen kokemuksia, jotka vievät meitä eteenpäin tulevaisuuden urallamme. Haluan luoda koulussamme kulttuuria, jossa kaikki otetaan huomioon ja mikä tekee osallistumisesta ja verkostoitumisesta mahdollista kaikille. Näin ollen on tärkeää löytää vaikuttavia tapoja viestiä erilaisista vaihtoehdoista, jotka sopivat monipuolisesti kaikille ja tekevät opiskeluajastamme ikimuistoisen.

Vaalislogan: Together we are stronger.