Takaisin

Haku: Helgan ja Zonen hyvinvointiryhmä

Tällä lomakkeella ilmoittaudut hakijaksi Helgan ja Zonen kevään 2020 ryhmämuotoiseen elämäntapaohjaukseen. Ryhmä aloittaa toimintansa 24.2. ja ryhmä on tarkoitettu kaikille Haaga-Helian opiskelijoille, jotka kaipavaat uutta suuntaa elintavoille ja liikuntatottumuksille.

Elämäntapaohjaus sisältää kuusi ryhmätapaamista sekä yhden yksilötapaamisen.

Ryhmät kokoontuvat arkisin klo 15 jälkeen (kellonaika tarkentuu lähempänä aloitusta) ja kestävät 1,5 – 2 tuntia kerrallaan. Kokoontumiset ovat pääasiassa Pasilan kampuksella.

Ryhmän tarkoituksena ei ole tarjota kuntosaliohjelmia tai muita kunto-ohjelmia, vaan oivalluksia ja ajatuksia siitä, miten jokainen voi tehdä itselleen oikeita valintoja arjessa, jotka lisäävät hyvinvointia ja jaksamista.

Hakukaavakkeen lähettämisen jälkeen saat noin kahden viikon sisällä varmistuksen, että olet mahtunut mukaan ryhmään. Ensisijaisesti paikat täytetään hakijoilla, jotka ovat valmiita sitoutumaan ryhmän toimintaan ja täyttävät ryhmään osallistumisen kriteerit. Yhteen ryhmään valitaan 8-12 opiskelijaa ja ryhmiä perustetaan kolme. Osallistuminen on kaikille ilmainen.