Takaisin

Joel Kettula Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2019

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga esittää Joel Kettulaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Joel on neljännen vuoden ruokatuotannon johtamisen opiskelija Haaga-Heliassa. Joel on toiminut opintojensa aikana Helgan edustajiston puheenjohtajana 2018 ja Restonomiopiskelijayhdistys Pore ry:n puheenjohtajana vuosina 2016-2018. Tämän lisäksi Joel toimii Restonomiliitto Suren hallituksessa ja on myös ollut Helgan keskusvaalilautakunnan varapuheenjohtajana vuonna 2017. Tämän lisäksi Joel on erittäin kiinnostunut eSports-harrastaja ja alan kehityksen seuraaja.

”Joel Kettula on aktiivinen ja dynaaminen toimija. Hän on vahvasti tulevaisuuteen suuntautunut kehittäjä,” toteaa Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Opiskelijoiden liikuntaliitossa ensi vuonna on tärkeää päästä vaikuttamaan vaalien kautta, mutta yhtä tärkeässä asemassa on jäsenistön turvaaminen mahdollisessa SAMOKin irtaantumisessa OLL:n toiminnasta. Molemmissa tapauksissa Joel on vahva valinta tukemaan OLL:ää haastavana vuonna, jolloin vaikuttaminen, myyntitaidot ja tietoisuus kentän toiminnasta ovat avainasemassa. Joel on vahva johtaja ja joka kykenee rakentamaan dynaamisen joukkueen pelaamaan yhteiseen maaliin ja kehittämään OLL:ää entistäkin vahvemmaksi toimijaksi.

”Liikunta ja ergonomia ovat nykyään avain asemassa työ- ja opiskeluelämän jokaisessa vaiheessa. Vahva pohja jokaisella ihmisellä luodaan jo nuorella iällä kestävämpään työ- ja opiskeluhyvinvointiin ja siinä on OLL:n vaikuttamisen paikka jo valtiontalouden takia. Hyvä alku näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on vaikuttaa jo aikaisessa vaiheessa opiskelijoihin esimerkiksi liikuntatutoroinnin avulla. Myös liikunnan digitalisaation on syytä kiinnittää huomiota eSport kentän massiivisen rahaliikenteen ja sen kiinnostavuuden takia. Menneeseen ei kannata jämähtää kun kaikki muut menevät kovaa vauhtia eteenpäin”, kommentoi Joel ehdokkuuttaan.

Joel on tavattavissa Opiskelijoiden Liikuntaliiton liittokokouksessa Pajulahdessa 8.-9.11.2018, ja ennen liittokokousta tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, sekä sosiaalisen median kanavien kautta.

EHDOKAS
Joel Kettula
puh: 045633783
email: joel.kettula@helga.fi
LinkedIn: @JoelKettula

KAMPANJAPÄÄLLIKKÖ
Sami Ranta-aho
puh: 050 305 4111
email: sami.ranta-aho@helga.fi