Joura

Joura-lista on journalismin koulutusohjelman opiskelijoiden vaaliliitto. Sen tavoitteena on saada koulutusohjelmalle kaksi edustajaa Helgan edustajistoon. Edistämme elävää opiskelijakulttuuria ja pidämme pienten koulutusohjelmien puolta. Haluamme nostaa edunvalvonnan profiilia ja huolehtia esteettömyyden toteutumisesta Haaga-Heliassa.

 

Ehdokasnumero 40
Joni Hildén

Olen ensimmäisen vuoden journalismin opiskelija Haaga-Helian Pasilan kampukselta. Elämänkokemusta minulla on 37 vuoden verran ja haluan antaa tuon kokemuksen teidän opiskelijoiden käyttöön. Haluan olla osaltani luomassa sellaista maailmaa, jossa jokainen opiskelija on samanarvoisessa asemassa niin Haaga-Heliassa kuin Haaga-Helian ulkopuolellakin. Opiskelijoiden syrjiminen ikään, ulkoisiin rajoitteisiin tai syntyperään nähden ei ole tätä päivää.

Vaalislogan: Tehdään yhdessä parempi huominen

 

 


Ehdokasnumero 41
Juhis Ranta

Kieli poskessa ja ryppy otsassa opiskelijoiden puolesta. Opiskelijakunnan täytyy olla vastuussa opiskelijoille. Haluan olla varmistamassa sitä, että opiskelijan etu menee muiden juttujen edelle. Yksittäisten toimijoiden ego ja kivat pikavoitot jäävät pitkäjänteisen edunvalvonta ja vaikuttamistyön alle.

Tätä haluan tehdä hyvällä meiningillä. Opiskelijatoiminnan pitää olla hauskaa ja opiskelijoilla saa olla hauskaa. Opiskelijakunta on yhteisö, jonka tulee parantaa kaikkien opiskelijoiden viihtyvyyttä.

Vaalislogan: Opiskelijoiden puolesta kieli poskessa ja ryppy otsassa. Siksi Juhis.