Tuotteet

Helgalta on mahdollista ostaa opiskelijakulttuuriin liittyviä tuotteita, kuten haalareita ja haalarimerkkejä. Tuotteita voi ostaa Helga Pointilta, verkkokaupasta ja paikallisyhdistyksiltä.

Haalarit luovat yhteisöllistä henkeä opiskelijoiden keskuudessa. Tämä korostuu varsinkin suurissa tapahtumissa, joissa mukana kulkee moniväristä haalarikansaa – me kaikki petrolinsinisessä temmeltävät olemme haagahelialaisia!

Haalareita käytettäessä on tärkeää noudattaa haalarietikettiä. Haalarit voi  kastaa käyttökelpoisiksi Helgan Haalarinkastajaisissa 8 Päivän Wapun aikana.

Hinta

Helgan jäsenet – 39€

Muut – 78€

Haalarimerkit

Haalareihin kerätään haalarimerkkejä. Voit hankkia niitä Helgalta, opiskelijayhdistyksiltä tai osallistumalla erilaisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin, kuten approihin, joissa usein jaetaan merkkejä osallistumisen merkiksi. Noudatathan haalarietikettiä ommellessasi merkkejä haalareihin.

Haalarimerkkejä voit ostaa Helga Pointilta tai verkkokaupasta!

Haalareihin voi kiinnittää tarpeellista lisämateriaalia, kuten esimerkiksi pullonavaajan. Helgalta voi myös ostaa haalareihin kiinnitettäviä skumppa- tai shottilaseja.

Skumppalasi nauhalla – 5,5€ jäsen / 11€ muut

Shottilasi nauhalla – 3,5€ jäsen / 7€ muut

Säilytyslokerot

pienetHelga vuokraa opiskelijoiden käyttöön pukukaappeja ja lokeroita Pasilan kampuksella. Saat avaimen Helga Pointilta maksettuasi vuokran ja pantin verkkokaupassa.

Hinnat

Lokerot
5 € / puoli vuotta
10 € / vuosi

Pukukaapit
10 € / puoli vuotta
15 € / vuosi

Lisäksi maksat avainpantin, 15 €, joka palautetaan verkkokaupassa kun olet palaisotuttanut lokeron/kaapin avaimen ja vuokra on ollut maksettuna luovutukseen asti.

Pasilassa on yli 500 pientä lokeroa ja saman verran isompia pukukaappeja. Pukukaapit löytyvät K1 -kerroksesta ja lokerot kerroksissa 1, 4 ja 5.
Vuokra uusitaan aina tarvittaessa vuokrasuhteen päättyessä vuoden vaihteessa tai kevätlukukauden päättyessä. Mikäli olet kadottanut kaappisi avaimen, menetät 15 euron avainpantin. Ilmoita katoamisesta Helga Pointiin.