Haalarit

 

Haalarit ovat opiskelijan ”univormu” puhuttaessa opiskelijaelämästä. Haalarit ovat helppo ratkaisu tapahtumaan kuin tapahtumaan opiskelijan lähtiessä pitämään hauskaa, oli sitten kyseessä oman opiskelijakunnan tai opiskelijayhdistyksen järjestämää menoa tai valtakunnallinen opiskelijatapahtuma. Haalareiden kanssa ei tarvitse varoa parhaimpien pyhähousujen sotkeutumista menossa, vaan jokainen likatahra on merkki railakkaasta opiskelijaelämästä.

Haalarit luovat yhteisöllistä henkeä ja tunnistat opiskelutoverit haalareista. Tämä korostuu varsinkin suuremmissa tapahtumissa, joissa mukana kulkee moniväristä haalarikansaa ja joiden joukosta on hauska bongailla oman koulun haalareita – me kaikki petrolinsinisessä temmeltävät olemme haagahelialaisia!

Haalareihin kerätään haalarimerkkejä hankkimalla niitä Helgalta, opiskelijayhdistyksiltä tai osallistumalla erilaisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin, kuten approihin, joissa usein jaetaan merkkejä osallistumisen merkiksi. Muista kuitenkin noudattaa haalarietikettiä, jonka saat käteesi oston yhteydessä. Haalarit voi myös kastaa käyttökelpoisiksi Helgan Haalarinkastajaisissa 8 Päivän Vapun aikana.

Mistä hankin haalarit?

Haalarit hankitaan Helga Pointista Pasilan kampukselta tai paikallisyhdistykseltäsi (Haagassa Pore, Porvoossa HePo, Malmilla Hattara ja Vierumäellä Tahkon Talli). Sopivankokoisiin haalareihin mahtuu talviaikaan alle vaatetta ja päälle talvitakki. Haalareita voi sovittaa ennen ostoa! Haalareiden jäsenhinta on 39 euroa ja muille 70 euroa.

Lisätietoa haalareiden hankinnasta voit kysyä tutoreiltasi tai Helga Pointista.