Helga Lounge & Kitchen

Helga Lounge – opiskelijan olohuone

Helga Lounge on opiskelijoiden olohuone – paikka, jossa voit ottaa rennommin. Helga Lounge sijaitsee Haaga-Helian Pasilan kampuksella Helgan toimiston vieressä (K1-kerros).
Helga Loungessa voit esimerkiksi pelata lauta- ja seurapelejä, joita voit myös lainata Helgalta Kitchenin puolelta. Televisioon voit kytkeä myös läppärin tai konsolin.

Pasilan kampuksen Loungelta löytyvät mm. seuraavat pelit: Menolippu, Trivial Pursuit master, Monopoly, 7 wonders, Bezzerwizzer, Alias , Trivial Pursuit, Compatibility, Miun Mikkeli, Pictionary, uusi Alias, Catch Phrase, Scrabble, Ubongo, Twister, Balderdash, Kymppitonni, Trivial Pursuit perhepainos, Tumble, Domino, Magic words, Pane miljoona menemään, Operation, Genial, Huhupuheita, Penguins, Tatun ja Patun Suomi ja Libretto.

Tila on tarkoitettu kaikille haagahelialaisille, joten muista käyttäytyä sen mukaisesti!

Helga Kitchen – keittiö käytössäsi

Eikö kahvilasta löydy hyvää syötävää? Ei hätää, jos tykkäät kokkailla tai haluat lämmittää evääsi, voit tulla Helga Kitcheniin. Keittiö on kaikkien opiskelijoiden sekä Helgan ja opiskelijayhdistysten käytössä – siivoathan siis jälkesi!

Helga Kitchenistä löytyy jääkaappi, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, ruoanlaittovälineet sekä lautasia ja ruokailuvälineitä.

Helga Kitchen sijaitsee Haaga-Helian Pasilan kampuksella Helgan ja yhdistysten toimistojen välittömässä yhteydessä (K1-kerros, 1K004).

Helga Kitchenin ja Loungen varaaminen

Voit myös tarpeen mukaan varata joko Helga Kitchenin tai Loungen, tai molemmat, käyttöösi. Tilat voi varata maanantaista perjantaihin klo 17.30 – 23.00.

Varauskalenteri Helga Kitchenille löytyy linkin takaa ohjeiden jälkeen. Lue ohjeet huolellisesti ennen varausta!

Kun varaat Helga Kitchenin, kirjoita kuvaus tapahtumasta / varauksen aihe (eli mihin tarkoitukseen käytät tilaa) ja kuinka monta osallistujaa Kitchenille odotetaan. Helgan hallituksen tulee vahvistaa jokainen varaus eli lähetäthän viestin asiasta vielä puheenjohtaja@helga.fi. Jos tarvitset myös Helga Loungen käyttöösi, niin mainitse asiasta sähköpostissasi.

Tilojen varaaja on vastuussa koko keittiöstä ja oleskelutilasta. Vastuu päättyy, kun joku Helgan toimistolta on tarkastanut tilojen kunnon tilaisuuden jälkeen ja todennut ne moitteettomiksi. Mahdollisista vahingoista vastaa tilojen varaaja täysimääräisesti. Vastuuhenkilön tulee saapua tilaisuuteen ensimmäisenä ja poistua viimeisenä. Vastuuhenkilön tulee valvoa tilaisuutta sekä huolehtia tilojen jäämisestä siisteiksi tilaisuuden päätyttyä (tiskit tiskattu, roskat siivottu, pöydät, tuolit ja sohvat takaisin omille paikoilleen). Tilasta tulee poistua ennen klo 23.00.

Muistathan että Helga Kitchen ja Lounge ovat korkeakoulujen tiloissa ja kaikki tapahtumaan osallistuvien tulee käyttäytyä asianmukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että alkoholia ei nautita eikä tapahtumasta aiheudu liikaa meteliä (viereisessä luokkatilassa yritetään opiskella.)

Varauskalenterin löydät täältä.