Helga Lounge & Kitchen

Helga Lounge – opiskelijan olohuone

Helga Lounge on opiskelijoiden olohuone – paikka, jossa voit ottaa rennommin. Helga Lounge sijaitsee Haaga-Helian Pasilan kampuksella Helgan toimiston vieressä (K1-kerros).
Helga Loungessa voit esimerkiksi pelata lauta- ja seurapelejä, joita voit myös lainata Helgalta Kitchenin puolelta. Televisioon voit kytkeä myös läppärin tai konsolin.

Pasilan kampuksen Loungelta löytyvät mm. seuraavat pelit: Menolippu, Trivial Pursuit master, Monopoly, 7 wonders, Bezzerwizzer, Alias , Trivial Pursuit, Compatibility, Miun Mikkeli, Pictionary, uusi Alias, Catch Phrase, Scrabble, Ubongo, Twister, Balderdash, Kymppitonni, Trivial Pursuit perhepainos, Tumble, Domino, Magic words, Pane miljoona menemään, Operation, Genial, Huhupuheita, Penguins, Tatun ja Patun Suomi ja Libretto.

Tila on tarkoitettu kaikille haagahelialaisille, joten muista käyttäytyä sen mukaisesti!

Helga Kitchen – keittiö käytössäsi

Eikö kahvilasta löydy hyvää syötävää? Ei hätää, jos tykkäät kokkailla tai haluat lämmittää evääsi, voit tulla Helga Kitcheniin. Keittiö on kaikkien opiskelijoiden sekä Helgan ja opiskelijayhdistysten käytössä – siivoathan siis jälkesi!

Helga Kitchenistä löytyy jääkaappi, liesi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, ruoanlaittovälineet sekä lautasia ja ruokailuvälineitä.

Helga Kitchen sijaitsee Haaga-Helian Pasilan kampuksella Helgan ja yhdistysten toimistojen välittömässä yhteydessä (K1-kerros, 1K004).