Zone-liikuntapalvelut

zone_banneri_1580x580px_helga_fi_tekstilla

Zone-liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista, edullista ja innostavaa liikuntaa kaikentasoisille liikkujille.

Zone-liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteiset liikuntapalvelut, jotka aloittivat toimintansa 16.1.2017. Liikuntapalvelujen tehtävänä on korkeakouluyhteisön liikuttaminen sekä korkeakoulujen arkiaktiivisuuden lisääminen. Lue lisää Zonesta täältä!

 

Liikuntapassi antaa sinulle oikeuden osallistua Zonen ryhmäliikuntatunneille sekä käydä kuntosalilla. Saat myös alennusta erinäisistä kursseista ja pääset varaamaan palloiluvuoroja.

Hinnat:

39€/lukukausi

49€/lukuvuosi

Liikuntapassin voit ostaa Helga Pointilta tai Zonen verkkokaupasta.

 

Ostaessasi kuntosalikortin olet oikeutettu treenaamaan punttiksella, ja voit käyttää kaikkia pääkaupunkiseudun yhdeksää kuntosalia!

Hinnat:

Kuntosalikortti kevätlukukaudeksi 15€ (norm. 20€).

Tarjous voimassa tammikuun loppuun saakka!

Kuntosalikortin voit ostaa Helga Pointilta tai Zonen verkkokaupasta.

 

Liikuntatapahtumat

Opiskelijakunta Helga järjestää kahdesti vuodessa urheilutapahtuman, HELAME Cupin, yhdessä Metropolian opiskelijakunta METKAn ja Laurean opiskelijakunta Laureamkon kanssa. Syksyllä 2017 koettiin 3AMK -futsalturnaus ja -pesäpalloturnaus! Liikuntatapahtumista tiedotetaan opiskelijakuntien sosiaalisessa mediassa.

 

Muu liikuntatoiminta

Porvoon paikallisyhdistys HePo ry järjestää kampuksella tai sen läheisyydessä liikuntatoimintaa kahdesti viikossa. Porvoon opiskelijat pelailevat sählyä, sulkapalloa tai esimerkiksi lentopalloa yhdessä! Ryhmän virallinen ilmoituskanava löytyy Facebookista.