Liikunta

zone_banneri_1580x580px_helga_fi_tekstilla

Zone-liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista, edullista ja innostavaa liikuntaa kaikentasoisille liikkujille.

Koko palvelutarjonta – ryhmäliikunta, palloilu, kuntosali- ja hyvinvointipalvelut – ovat käytettävissä Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Onnistuneesta liikuntaelämyksestä pitävät huolen ammattitaitoiset ohjaajamme niin ryhmäliikuntatunneilla kuin kursseillakin. Valitse oma tapasi liikkua ja hyppää mukaan hyvään porukkaan!

Ajankohtaiset tiedot ja kampusten liikuntatilat saat aina osoitteesta www.zonesports.fi.

 

Liikuntatapahtumat

Opiskelijakunta Helga järjestää kahdesti vuodessa urheilutapahtuman, HELAME Cupin, yhdessä Metropolian opiskelijakunta METKAn ja Laurean opiskelijakunta Laureamkon kanssa. Tapahtumasta tiedotetaan opiskelijakuntien sosiaalisessa mediassa.

Uinti Haagan kampuksella

Hotel Haagassa on uima-allas, jota Helgan jäsenet voivat käyttää maksutta tiistaisin ja torstaisin klo 15.00 – 17.00 (ei käytössä 31.5 eteenpäin kesän ajan). Uima-asu, pyyhe ja opiskelijakortti mukaan. Hotel Haaga sijaitsee Haagan kampuksen yhteydessä.

Campus goes Sports Porvoossa

Porvoon paikallisyhdistys HePo ry järjestää kampuksella Campus goes sports -liikuntatoimintaa. Porvoon opiskelijat pelailevat jalkapalloa, koripalloa tai lähtevät vaikka avanto-uimaan yhdessä! Ryhmän virallinen ilmoituskanava löytyy Facebookista. Klikkaa tästä lisätietoja!

 

HUOM! Liikkuminen Helgan vuoroilla on omalla vastuulla.