Takaisin

Paula Jantunen uudeksi koordinaattoriksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut koordinaattoriksi Haaga-Heliassa tradenomin tutkintoaan viimeistelevän Paula Jantusen, 25.

Tehtävässään Jantunen tulee työskentelemään Helgan tukitiimissä. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa olennaisessa roolissa olevan palveluiden digitalisaation edistäminen. Koordinaattorina Jantunen pääsee pohtimaan, miten vastataan digiajan moderneihin tarpeisiin ja tarjotaan paras mahdollinen palvelukokemus muuttuvassa toimintaympäristössä.

“On kunnia päästä osaksi opiskelijakunta Helgan työyhteisöä. Odotan innolla, että pääsen mukaan kehittämään toimintaa digitalisaation suomien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi sekä palvelemaan opiskelijoita parhaalla mahdollisella tavalla”, Jantunen kertoo.

Opiskelijakunta Helga on Jantuselle entuudestaan tuttu, sillä hän on aiemmin toiminut Helgan hallituksessa niin puheenjohtajana kuin jäsenenä. Järjestökokemuksen ohella Jantunen on kartuttanut osaamista mainostoimistoalalta.

“Paula on aikanaan ollut muovaamassa Helgaa sellaiseksi, jona sen tänään tunnemme. Opiskelijakuntavuosina sekä niiden jälkeen hankitulla osaamisella ja kokemuksella hän on vahva muutoksentekijä, jollaista tässä digimurroksessa ja Opku6-kehitysprojektin tuoksinassa kaivataan”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Paulan lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Paula Jantunen aloittaa uudessa tehtävässään 1. elokuuta. Paulan löytää Pasilan Helga Pointilta, joka aukeaa kesätauon jälkeen 14. elokuuta. Hän palvelee myös muiden kampusten opiskelijoita digitaalisesti.

 

Lisätietoja:

Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
jani.mantysaari@helga.fi

 

Kuva: Henni Purtonen