PROTalko

 

PROTalko on edustajistoryhmä, joka edustaa Pasilan liiketalouden, myyntityön sekä International Business -koulutusohjelmien opiskelijoita Haaga-Helian opiskelijankunta Helgan (myöh. Helga) edustajistossa. Se tekee päätöksensä itsenäisesti, erillään Talkon hallituksesta, noudattaen kuitenkin Talko ry:n säännöissä mainittua yhdistyksen tarkoitusta sekä yhdistyksen kokouksessa määritettyjä tavoitteita. PROTalkon tärkeimmät tavoitteet vuonna 2019-2020 on saada Helgan toiminta läpinäkyvämmäksi ja lähestyttävämmäksi, aloittaa työ sen puolesta, että liiketalouden yksikkö saataisiin kokonaisuudessaan Pasilaan sekä selkeyttää Helgan sisäistä vastuunjakoa ja päätöksentekomalleja.

 

 

Ehdokasnumero 23
Joona Ahokas

Olen 24-vuotias liiketalouden opiskelija Malmin campukselta. Perusolemukseltani olen rauhallinen, helposti lähestyttävä enkä stressaa turhaan asioista. Tykkään myös toimia ihmisten parissa.
Tähän mennessä olen toiminut monessa eri opiskelija-aktiivi tehtävässä ja uudet tehtävät kiinnostaisivat. Viimeisimmän vuoden olen toiminut Helgan hallituksessa, joten kokemusta löytyy myös opiskelijakunnan hallituksesta. Ennen tätä vuotta olen toiminut vertais-, sekä vastuututorina ja opiskelijayhdistys Hattaran hallituksessa.
Edustajistossa halusin toimia liiketalouden opiskelijoiden äänenä, sekä painottaa kaikille opiskelijoille edustajiston tehtävän tärkeyttä ja tarkoitusta.

Vaalislogan: Juuh elikkäs. tämmöstä.


Ehdokasnumero 24
Maiju Jokihaara

Pyrin jälleen edustajistoon, sillä epäkohdat joita koulustamme löytyy, eivät muutu itsestään. Opiskelen kansainvälisellä International Business linjalla, minkä vuoksi ajan erityisesti englanninkielisten linjojen asioita, ne kun tuppaavat usein unohtumaan. Olen aikaisemmin toiminut Tutorina sekä vuodella 2018 Talko ry:n jäsenvastaavana ja sihteerinä ja tänä vuonna kulttuurivastaavana sekä sihteerinä, jossa muiden opiskelijoiden huolenaiheet ja edut ovat nousseet enemmän omiin ajatuksiini. Edustajistossa toimiminen kuluneiden kahden vuoden ajan on avannut silmiäni siitä, miten koulussamme toimitaan. Tämä on iso syy siihen miksi pyrin jatkamaan ja sitä kautta parantamaan läpinäkyvyyttä, toimintaa sekä kampusten välistä tasa-arvoa ja yhteistyötä.

Vaalislogan: Haluan päättää, mistä maksan 50€ vuodessa, en valittaa.


Ehdokasnumero 25
Mindi Katainen

Moikka! Olen Mindi Katainen, 23-vuotias liiketalouden toisen vuoden opiskelija Pasilasta. Lähdin aktiivitoimintaan mukaan heti kun mahdollista ja minut valittiinkin vertaistutoriksi jo puolen vuoden opintojen jälkeen. Tänä vuonna olen toiminut Talkon hallituksessa jäsentapahtumavastaavana ja opiskelijatoiminta onkin hyvin lähellä sydäntäni. Minut löytääkin suurimmasta osasta tapahtumia pyörimässä pöhinässä mukana. Seuraavana askeleena opiskelijoiden etujen ajamisessa onkin haku edustajistoon.
Jos tahdot sanavalmiin ja rohkean ihmisen ajamaan etujasi, valitse minut. Haluan saada kanssaopiskelijoiden äänet kuuluviin ja tehdä koulustamme avoimemman ja rohkaisevan opiskeluympäristön. Lisäksi mielestäni edustajisto ja Helga tulisi tuoda vielä lähemmäksi opiskelijoita ja vuorovaikutusta tulisi kasvattaa.


 

Ehdokasnumero 26 
Julia Kimiläinen

Moikka! Olen Julia Kimiläinen, kolmannen vuoden liiketaloudenopiskelija alun perin Malmin kampukselta, vaikkakin suuntautumisopinnot ovat vieneet minut jo Pasilan puolelle. Olen jo ensimmäisestä opiskeluvuodestani lähtien ollut mukana aktiivitoiminnassa tutoroinnin kautta, ja tällä hetkellä toiminkin myös vastuututorina Malmin kampuksella. Toimin myös Opiskelijayhdistys Hattara ry:n varapuheenjohtajana tällä kaudella, joten vaikuttaminen ja asioiden aikaansaaminen ovat erittäin lähellä sydäntäni.

Vaalislogan: Tuodaan yhdessä Malmi maailmankartalle!

 


 

Ehdokasnumero 27
Josefiina Lähdekorpi

Olen Josefiina Lähdekorpi ja haen edustajistovaaleissa ehdolle. Olen todella kiinnostunut kaikista tällaisista mahdollisuuksista päästä vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin. Toivon pääseväni mukaan edustajistoon, jotta pääsisin vaikuttamaan mahdollisesti myyntityön-koulutusohjelman tulevaisuuteen. Olen myös Osuuskaupan edustajistossa, joten edustajiston toiminta on minulle tuttua.

 

 

 


Ehdokasnumero 28
Krista Makkonen

Krista 23-vuotias Helsingin kasvatti, hakemassa ensi kertaa edustajistoon muiden kannustuksesta. Heittäydyn helposti uuteen ja tuntemattomaan, joka myös johti siihen että olen näissä vaaleissa ehdolla. Edustajisto kiinnostaa, koska haluaisin päästä ideoimaan ja luomaan uutta. Haluaisin olla yksi kanssaopiskelijoiden äänistä ja vaikuttaa positiivisesti heidän opiskeluaikaansa. Ystäväni kuvailevat minua sopivasti villiksi ja vauhdikkaaksi, mutta omaan siitä huolimatta hyvät tiimityöskentelyn taidot. Olen suora enkä pelkää tuoda omia mielipiteitäni ilmi, mutten koskaan jätä kuuntelematta muita. Hoidan hommat aina tunnollisesti, vaikkakin hieman humoristisella otteella. Pitkän partiotaustani myötä olen ollut mukana tapahtumien ja koulutusten järjestämisessä sekä viikkotoiminnassa. Kouluun hakeminen oli lukion jälkeen aina mielessä, mutten tiennyt minne hakea. Välivuoteni kulutin suurimmalta osin matkustellen ja kierrellen maailmaa. Jälleen ystävieni kannustamana hain kouluun reissun päältä ja nyt opiskelenkin liiketaloutta Pasilassa.


Ehdokasnumero 29
Taneli Talvitie

Heips! Olen Taneli Talvitie ja opiskelen ensimmäistä vuotta liiketaloutta Pasilan kampuksella ja parhaillaan toimin vertaistutorina. Oon aina tykännyt opiskelijatoiminnasta ja kiinnostus otti uusia kierroksia kun pääsin sisään Haaga-Heliaan. Jo puolen vuoden aikana olen kuullut ja nähnyt valitusta asioiden toimimattomuudesta. Nämä epäkohdat pitää tuoda myös Helgan tietoon. Haluan myös tuoda Helgaa lähemmäksi opiskelijoita. Monille opiskelijoille, uusille sekä vanhoille, Helga on täysin tuntematon järjestö ja mielestäni tämä täytyy muuttaa.

 

 


Ehdokasnumero 30
Timo Typpö

Hei!
Nimeni on Timo Typpö ja opiskelen ensimmäistä vuotta liiketaloutta Haaga-Helian pasilan kampuksella. Olen edelliseltä koulutukseltani musiikkiteknologi ja harrastuksiini kuuluu mm. DJ hommat. Kiinnostukseni kohteisiin kuuluvat musiikki, muoti, design sekä rannekellot. Luulin että SUPpailulla (standup paddleboarding) oli jotain tekemistä stand-up komiikan kanssa. Haen Helgan edustajistoon koska haluan olla mukana vaikuttamassa Haaga-Heliassa opiskelevien asioihin sekä olla edistämässä Helgalaisten opiskelijakulttuuria.

Vaalislogan: Tehdään yhdessä hyvää Helgalle!