Takaisin

Sini Heino valittu Helgan uudeksi edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijaksi sosionomiksi Laurea-ammattikorkeakoulussa opiskelevan Sini Heinon, 26.

Tehtävässään Heino tulee työskentelemään Helgan edunvalvontatiimissä. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa erityisesti korostettu edunvalvontatyön kehittäminen niin korkeakoulu- kuin kuntatasolla.

“Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Helgan mahtavassa edunvalvontatiimissä ja tekemään kaikkeni sen eteen, että opiskelijan polku Haaga-Heliassa on paras mahdollinen”, Heino kertoo.

Heino on aiemmin toiminut muun muassa Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana ja Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäsenenä. Heinolla on taustallaan myös laaja kokemus muualta järjestömaailmasta. Lisäksi hän on toiminut viimeiset kaksi vuotta Laurea-ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksessa.

“Helgan strategiassa edunvalvonnan kehittäminen on keskeinen elementti ja tähän Sini tuo tuoreita ajatuksia sekä intoa lähteä toteuttamaan niitä. Hänellä on myös taustansa kautta strategisen tason osaamista ja kokemusta, mikä edesauttaa vision – yksilön turvana, yhteisönä opiskelijalle – muuttumista todeksi”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Sinin lämpimästi tervetulleeksi porukkaan. Sini Heino aloittaa uudessa tehtävässään 5. kesäkuuta.

 

Lisätietoja:

Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
jani.mantysaari@helga.fi

 

Kuva: Henna Sihvonen