Takaisin

Tea Sissonen tutoroinnin, liikunnan ja tapahtumien asiantuntijaksi

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on valinnut tutoroinnin, liikunnan ja tapahtumien asiantuntijaksi sosionomi Tea Sissosen, 26. Hän on valmistunut Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Tehtävässään Sissonen tulee työskentelemään Helgan palvelut ja tapahtumat -tiimissä. Hänen vastuullaan on opiskelijakunnan strategiassa erityisesti korostettu yhteisöllisyys, jota luodaan niin tutoroinnin, liikunnan kuin tapahtumien kautta.

”Haluan osaltani tukea opiskelijoita tässä ainutlaatuisessa korkeakouluyhteisössä työni kautta. Olen saanut hyvät eväät toteuttaa tätä varmasti vaativaa, mutta antoisaa työtä Helgan loistavassa ja vahvassa tiimissä”, Sissonen kertoo.

Sissonen on aiemmin toiminut muun muassa Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan hallituksen varapuheenjohtajana ja vastannut useana hallitusvuotenaan sekä liikunnasta että tutoroinnista. Sissosella on myös aiempaa kokemusta järjestöistä ja vapaaehtoistyöstä.

“Helgan strategiassa yhteisöllisyys näkyy vahvana tavoitteena. Tealla on monipuolista kokemusta ja paljon ajatuksia nimenomaan yhteisöllisyyden rakentamisesta. Tean ollessa mukana tiimissä meillä on kaikki onnistumisen avaimet käsissämme”, toteaa toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Helgan toimiston väki toivottaa Tean lämpimästi tervetulleeksi porukkaan.

Tea Sissonen aloittaa uudessa tehtävässään 8. tammikuuta 2018.

 

Lisätietoja:

Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
jani.mantysaari@helga.fi