Takaisin

Tiedote: Elina Viitaniemi SAMOKin hallitukseen 2020

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga esittää Elina Viitaniemeä Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOKin hallitukseen vuodelle 2020.

Elina Viitaniemi on 24-vuotias neljännen vuoden restonomiopiskelija Haaga-Heliasta. Hän on toiminut vuosien 2017-2019 aikana Haaga-Helian opiskelijayhdistys HePo ry:n puheenjohtajana, keskusvaalilautakunnan varapuheenjohtajana sekä Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen jäsenenä.

“Elina on ahkera ja määrätietoinen tekijä, joka pystyy pitämään langat käsissään. Toimiessaan Helgassa vuonna 2019, Elina on kartuttanut kokemusta opiskelijakuntakentän toiminnasta  ja pysynyt valveutuneena opiskelijoiden hyvinvointia koskevissa asioissa. Uskon Elinan olevan erittäin pätevä vastaamaan SAMOKin tulevan vuoden haasteisiin.”, kommentoi Helgan hallituksen puheenjohtaja Sami Ranta-aho.

Kuluneen vuoden aikana Elina on Helgan hallituksessa osallistunut yhteisön kehittämiseen toimiessaan palvelut ja tapahtumat -tiimin sekä tukitiimin jäsenenä, vastuualueenaan muun muassa tapahtumat sekä jäsenpalveluiden kehitys. Opiskelijakunnassa toimiessaan hän on kehittänyt opiskelijakunnan uutta strategiaa sekä luonut Helgan laajamittaista hyvinvointikampanjaa.

”Vuosi 2020 tulee olemaan SAMOKille erittäin tärkeä järjestöllisen kehittymisen kannalta. Tulevana vuonna luodaan liitolle strategiaa seuraavalle neljälle vuodelle, mikä määrittelee toiminnalle uutta suuntaa. Meidän on osattava strategiassamme varautua ammattikorkeakouluopiskelijoita koskeviin tulevaisuuden muutoksiin niin valtakunnallisesti kuin globaalisti ja osallistua aktiivisesti ammattikorkeakoulututkinnon aseman vahvistamiseen yliopistotutkinnon rinnalla.”, Viitaniemi linjaa.

Elina on tavattavissa tällä viikolla SuomiAreenassa sekä 8.-10.8. SAMOKin syysstartissa. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse ja sosiaalisessa mediassa. Elina tulee myös mielellään vierailemaan opiskelijakunnissa. 

 

Lisätietoja antavat:

Ehdokas
Elina Viitaniemi
elina.viitaniemi@helga.fi

Kampanjapäällikkö
Olli Kolehmainen
0503430808
olli.kolehmainen@helga.fi