Takaisin

TIEDOTE: Helgan jäsentunnistetta voi käyttää Slicen ohella myös Pivon kautta

Helga otti kuluvan vuoden alussa käyttöönsä Slice-sovelluksen digitaaliseksi jäsentunnisteeksi – ja nyt onkin uusien ilouutisten aika!

Slice & Pivo julkaisivat 7.8.2019 tiedotteen keskinäisestä yhteistyöstään, joka mahdollistaa Slicen etujen käyttämisen myös Pivon sovelluksen kautta syksyn 2019 aikana.

Mutta ei tässä vielä kaikki: tämän yhteistyön myötä tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden käyttää opiskelijatunnistetta Pivon kautta! Slice säilyy siis jatkossakin Helgan virallisena jäsentunnisteena, mutta jäsenet voivat nyt jatkossa itse valita, kummassa sovelluksessa haluavat sitä käyttää – samat Slicen edut löytyvät vastedes myös Pivosta.

Mikä on Pivo?

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jolla voi maksaa näppärästi kaverille, verkkokaupoissa ja kaupan kassalla ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä. Pivon kautta voi myös käyttää erilaisia palveluita ja etuja.

Pivon opiskelijatunnisteen käyttöönotto on helppoa:

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi.

2. Avaa Pivo, valitse Opiskelijakortti ja valitse Helga.

3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Pivon opiskelijakortti vaatii voimassaolevan opiskelijakunnan jäsenyyden, sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset. Kuvan voit vaihtaa kaksi vuodessa.

Suosittelemme niin vanhoja kuin uusiakin jäseniämme tarkistamaan, että omat jäsenyystiedot ovat ajan tasalla. Tämän voi tarkistaa muokkaamalla verkkokauppamme lompakko-sivulta löytyvää jäsenlomaketta. Tällä voi varmistaa, että Pivon saa halutessaan käyttöön mahdollisimman vaivattomasti.

Slice jatkaa myös uusien etujen hankkimista, ja etujen määrä kasvaa jatkuvasti: uusia yrityksiä lähtee mukaan tällä hetkellä keskimäärin sadan yrityksen kuukausitahdilla. Katukuvassa opiskelija tunnistaa etuja tarjoavat yritykset sinisestä Slice-tarrasta. Opiskelijaetuja kannattaa myös aina kysyä asioidessaan. Mitä enemmän etuja kysytään ja käytetään, sitä tärkeämmäksi yritykset kokevat opiskelijaetujen myöntämisen.