Takaisin

Tiedote: Helgan uusi jäsentunniste

Haaga-Helian opiskelijakunta Helga kehittää syksyn kuluessa uuden digitaalisen jäsentunnisteen yhdessä opiskelijakuntien ASK, HUMAKO, Laureamko, O’Diako ja TUO kanssa. Uusi jäsentunniste on Slice-mobiiliapplikaatio, jonka tuottaa FeedCowboy Oy. Tunniste otetaan käyttöön viimeistään 1.1.2019. Käyttöönotosta tiedotetaan tarkemmin lähitulevaisuudessa.

“On enemmän kuin upeaa laajentaa Slicen toiminta nyt myös pääkaupunkiseudulle ja aloittaa tämä merkittävä yhteistyö vuoden alusta. Slice-tiimiläiset ovat asiasta innoissaan ja odottavat pääsyä sorvin ääreen. Haluamme tarjota aitoa hyötyä ja toimia erityisesti opiskelijan asialla,” kommentoi Slice-tiimi.

Uusi tunniste avaa mahdollisuuksia uudenlaiseen palvelutarjontaan sekä monipuolisiin opiskelijaetuihin. Kovan kilpailuttamisen ja harkinnan jälkeen ASK, Helga, HUMAKO, Laureamko, O’Diako ja TUO päätyivät valitsemaan FeedCowboy Oy:n digitaalisen opiskelijakortin tarjoajaksi.

Tärkeänä syynä uuden applikaation valintaan oli mahdollisuus tarjota suuri valikoima paikallisia opiskelijaetuja lähellä kampuksia sekä applikaation käyttäjäystävällisyys. Muutos on osa laajempaa opiskelijakunnan digitaalisen palveluväylän kehitystyötä, jolla pystytään vastaamaan jäsentemme tarpeisiin entistäkin paremmin.

Tammikuusta 2019 lähtien fyysisiä opiskelijakortteja ei ole mahdollista tilata, vaan opiskelijakunnan jäsentunniste on puhtaasti digitaalinen. Kuitenkin jo tilattuihin ja käytössä oleviin fyysisiin kortteihin myönnetään tarroja jatkossakin.

Lisätietoja:

Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja
+358 45 850 4280
jani.mantysaari@helga.fi

Aleksi Säteri
hallituksen puheenjohtaja
+358 50 598 6692
aleksi.sateri@helga.fi