Takaisin

Tiedote: Jani Mäntysaari Helgan toiminnanjohtajaksi

Tiedote
Julkaisuvapaa 29.3.2017
Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallitus on kokouksessaan 29.3.2017 valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi tradenomi Jani Mäntysaaren. 25-vuotias Mäntysaari siirtyy tehtävään Helgan edunvalvonnan asiantuntijan paikalta. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksessa ja Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – SAMMAKKOn hallituksen puheenjohtajana. Digitalisaatiosta kiinnostunut Mäntysaari opiskelee Vaasan yliopistossa kauppatieteiden maisteriksi tietotekniikan maisteriohjelmassa.

”Jani on viimeisen kahdeksan kuukauden ajan ollut keskeinen tekijä opiskelijakunnan edunvalvonnan kehittämisessä ja brändäyksessä – eli strategiamme toisen pääpainopisteen toteuttamisessa. Hän on sisäistänyt Helgan organisaatiokulttuurin ja sitoutunut haagahelialaisen opiskelijaliikkeen tavoitteisiin erinomaisesti. Janin siirtyminen Helgan sisällä asiantuntijasta toiminnanjohtajaksi tuo uuden osaamisen lisäksi jatkuvuutta ja vakautta opiskelijakuntaan kiireen ja haasteiden keskellä”, kiittää opiskelijakunnan puheenjohtaja Andrey Veremenko.

Helgan toinen strategiavuosi painottuu opiskelijayhteisön laajentamiseen ja merkittävän toimintaympäristön muutoksen vaatimien kehitystoimenpiteiden toteuttamiseen. Eri opiskelijaryhmien tunnistamisella ja aiempaa kohdennetummilla edunvalvonta- ja palvelutoiminnoilla tuetaan yhteisön laajentumista – konkreettisesti tämä näkyy muun muassa lisääntyvänä vuoropuheluna jäsenistön kanssa ja uusien palvelukonseptien, kuten Helgan Speksin, testaamisena. Muuttuva toimintaympäristö edellyttää opiskelijakunnalta myös sopeutumista ja innovaatioita, joita haetaan pääkaupunkiseudun kuuden opiskelijakunnan historiallisen yhteishankkeen kautta. Paljon uutta on siis luvassa myös vastavalitulle toiminnanjohtajalle.

”On upea mahdollisuus päästä tarkastelemaan organisaatiota myös toiminnanjohtajan näkökulmasta. Kiitos, että saan jatkaa työtä Haaga-Helian opiskelijoiden eteen uusien tehtävien parissa – olen mielelläni opiskelijoilla töissä. Meillä on erinomainen strategia, jonka avulla meneillään olevaan mittavaan toimintaympäristön muutokseen on kyetty jo varautumaan. Strategiakauden puoliväli kuitenkin vasta häämöttää, joten tekemistä on vielä paljon edessä. Tartun tarmokkaasti toimeen, jotta voimme yhdessä muuttaa hyvät ideat todeksi – tehdäksemme Helgasta todella yksilön turvan ja yhteisön opiskelijalle”, kommentoi vastavalittu toiminnanjohtaja Jani Mäntysaari.

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään maanantaina 3.4.2017. Rekrytointi uudeksi edunvalvonnan asiantuntijaksi aloitetaan välittömästi.

Lisätietoja

Andrey Veremenko
hallituksen puheenjohtaja
andrey.veremenko@helga.fi

Jani Mäntysaari
toiminnanjohtaja 3.4.2017 alkaen
jani.mantysaari@helga.fi
+358 45 850 4280