Takaisin

TIEDOTE: Jäsenet saavat käyttöönsä Slicen vuodenvaihteessa

Uutisoimme 29. lokakuuta, että Helgan jäsentunniste vaihtuu 1.1.2019 Frankistä mobiiliopiskelijakortti Sliceen. Opiskelijakortin vaihtuminen kannattaa huomioida, kun uusit jäsenyytesi tammikuussa.

Slice-sovellus ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi. Slice-opiskelijakortilla saat käyttöösi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset sekä opiskelijahintaisen ruuan kampusravintoloissa.

Opiskelijakortin lisäksi Slicestä löytyy koko joukko opiskelija-alennuksia ja -etuja Helgan jäsenille.  Edut ovat joko 1) jatkuvia etuja tai 2) kertaluonteisesti sovelluksella lunastettavia rajoitettuja etuja. Esimerkiksi Anton&Anton tarjoaa jatkuvana etuna -10 % alennuksen kaikista tuotteista. Kertaetuna Anton&Anton tarjoaa kaksi keittolounasta yhden hinnalla.

Tunnistat etuja myöntävät yritykset kätevästi katukuvassa sinisistä Slice-jäsenyritys tarroista, jotka löytyvät yleensä kassojen tai ovien yhteydestä. Ne toimivat etuja myöntävien yritysten tunnuksina. Kysy opiskelijaetuja aina nähdessäsi tarran, sillä yritykset ovat sitoutuneet tarjoamaan erilaisia opiskelijaetuja. Mitä enemmän etuja kysytään ja käytetään, sitä tärkeämmäksi yritykset kokevat opiskelijaetujen myöntämisen.

Slicen saat käyttöösi helposti. Kun olet uusinut jäsenyytesi Helgan verkkokaupassa, hae Slicen tunnukset verkkolomakkeella. Sen täytettyäsi saat sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan applikaatioon. Muista hyväksyä sovelluksen kysymät ehdot ja antaa opiskelijakortin toimintaan tarvittavat luvat. Ohjeet Slicen käyttöön.

Omat jäsentiedot kannattaa päivittää jo nyt ajan tasalle, jotta saat Slicen käyttöösi mahdollisimman kivuttomasti. Jäsentietosi pääset päivittämään verkkokaupan kautta. Kirjaudut vain sisään ja klikkaat jäsenyytesi perässä olevaa kynää. Tarkista erityisesti, että sähköpostiosoitteet, syntymäaika ja opiskelijanumero ovat ajantasaiset, sillä Slice etsii niiden perusteella tietosi jäsenrekisteristä.

Uusi opiskelijakortti valittiin, koska haluamme tarjota entistä parempia ja paikallisempia etuja sekä monipuolisempia palveluita digitaalisesti. Slice kehittäää applikaatiota yhdessä Helgan sekä kumppaniopiskelijakuntien ASKin, HUMAKOn, Laureamkon, O’Diakon ja TUOn kanssa. Voimme siis aikaisempaa paremmin vaikuttaa siihen, millainen opiskelijakortti jäsentemme käytössä on. Huomaathan, että yhteistyömme Slicen kanssa on vasta alkanut. Erilaisia etuja ja ominaisuuksia tulee sovellukseen lisää kevään mittaan. Voit osallistua kehittämiseen jättämällä meille vihjeen edusta, jonka haluaisit jäsenyydelläsi saada! Vihjeen voit jättää tällä lomakkeella.