Takaisin

Uusi opiskelija: Vastaa Haaga-Helian opiskelijakyselyyn ja vaikuta!

Oletko aloittanut tutkintoon johtavat AMK-opinnot tänä syksynä? Askarruttaako jokin asia mieltäsi? Tuntuuko siltä, että sinua tai koulutusohjelmasi opiskelijoita on tärkeä tukea nykyistä enemmän? Tartu tilaisuuteen ja kerro Haaga-Helialle, mitä mielessäsi liikkuu!

Haaga-Helia kerää parhaillaan palautetta syksyllä AMK-tutkinto-opinnot aloittaneilta opiskelijoita. Voit antaa palautetta paitsi palvelukokemuksista, myös toimintaympäristöstä, opiskelusta ja ohjauksesta.

Laatujärjestelmäpalvelut uudistivat kyselyn tänä syksynä yhdessä opiskelijakunnan ja palvelutoimintojen kanssa. Uudistukseen kannusti tavoite hyvinvoivasta korkeakoulusta, jossa oppiminen onnistuu. Kysely istuu hyvin myös Helgan Hyvinvoinnin vuosi -kampanjaan.

Tavoite on, että vastauksesi vaikuttavat Haaga-Helian toimintaan sinun opintopolkusi aikana: Virallista kanavaa pitkin palaute tulee perille! Voit myös kertoa, mistä pidät Haaga-Heliassa ja mitä siksi on tärkeä säilyttää.

Kooste kyselyn tuloksista julkaistaan Haaga-Helian Laatuportaalissa tammikuussa 2020. Haaga-Helia tiedottaa myöhemmin, kuinka kysely vaikuttaa käytännössä.

Kuinka sitten voit vastata?

Jos kuulut kohderyhmään, sait henkilökohtaisen vastauslinkin koulun sähköpostiosoitteeseen. Kohderyhmään kuuluvat tänä syksynä läsnäolevat ja AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen 1.8.2019 opiskeluoikeuden saaneet ja avoimen väylän kautta syksyllä 2019 opiskeluoikeuden saaneet. Siirto-opiskelijat sekä viime vuonna opiskeluoikeuden saaneet eivät kuulu kohderyhmään. Mikäli kuulut kohderyhmään, mutta linkki puuttuu, kannattaa tarkistaa roskaposti

Kysely on anonyymi, eikä vastauksia ei voida yhdistää henkilötietoihisi. Vastaamiseen kuluu aikaa keskimäärin 10-15 minuuttia, eikä lomake pakota sinua kommentoimaan palveluita, joita et vielä ole käyttänyt.

Vastaamalla voit osallistua leffalippujen arvontaan (2 kappaletta/voittaja).

Lomake on auki perjantaihin 29.11.2019 asti. Mielipiteesi on tärkeä!