Vuosijuhla

 

Meillä on ilo kutsua Teidät juhlimaan kanssamme Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan 11. vuosijuhlaan
Hilton Helsinki Strandiin lauantaina 25. marraskuuta 2017.

Aloitamme juhlan alkumaljalla ja tervehdysten vastaanotolla klo 17.00.
Illallinen tarjoillaan tervehdysten jälkeen.

 


ILMOITTAUTUMINENHELGA 11ETIKETTIHILTON HELSINKI STRANDLISÄTIETOJA


ILMOITTAUTUMINEN

Illalliskortin hinta
Helgan jäsen 69 euroa
Ei Helgan jäsen 87 euroa

Illalliskortti sisältää vuosijuhlien sisäänpääsyn, alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen juomineen sekä sisäänpääsyn jatkoille.
Jatkopaikka ilmoitetaan vuosijuhlassa.

Olette myös tervetullut nauttimaan silliaamiaisesta sunnuntaina 26. marraskuuta 2017 klo 13:00 alkaen Helga tiloihin Pasilaan.
Sisäänkäynti osoitteesta Veturimiehenkatu 9, 00520 Helsinki.

Kutsuvieraiden ilmoittautuminen »
Huomaattehan salasanan kutsukortissa.

Ilmoittautuminen avautuu kaikille
31.10.2017 osoitteessa bailataan.fi »


HELGA 11 VUOTTA

Opiskelijakunta Helga perustettiin marraskuussa 2006, kun Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu ja Haaga Instituutin ammattikorkeakoulu yhdistyivät.

Helga on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa, mistä kiitos kuuluu sadoille Helgan opiskelija-aktiiveille. Opiskelijakunnan edunvalvonta on laajentunut ajan saatossa myös korkeakoulurajojen ulkopuolelle ja kattaa nyt koko suomalaisen yhteiskunnan. Kansallista ja kansainvälistä edunvalvontaa toteutetaan yhdessä opiskelijakunnan kattojärjestöjen Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL:n kautta vaikuttamalla liittojen päätöksentekoon ja asettamalla ehdokkaita organisaatioihin.

Koulutuksen korkea taso, yhteisöllinen henki ja haagahelialaisten hyvä hengellinen ja fyysinen terveys ovat opiskelijakunnan opiskelijakunnan toiminnan painopisteitä. Sukupuolten välinen tasa-arvo ja rohkaisu kansalaisaktiivisuuteen sekä demokraattiset arvot niin Suomessa kuin Euroopan tasolla ovat Helgan toiminnan kulmakiviä.


ETIKETTI

PUKEUTUMINEN
Tumma puku, ansio- ja kunniamerkit

Miehet pukeutuvat tummaan pukuun, joka on yksivärinen mustasta, tummansinisestä tai tummanharmaasta kankaastavalmistettu kaksi- tai kolmeosainen puku. Puvun kanssa käytetään valkoista kauluspaitaa ja hillittyä sinisävyistä tai harmaata solmiota. Juhlallisimmillaan solmio on helmenharmaa.

Naisen iltapuku määräytyy seuralaisen puvun mukaan. Tummaan pukuun sonnustautuneen herrasmiehen daami pukeutuu täyspitkään iltapukuun.

TERVEHDYKSET
Helgan yhteistyökumppanit ja sidosryhmät voivat esittää tervehdyksensä opiskelijakunnalle juhlan alussa. Tervehdykset on kohteliasta varata ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään ennen juhlan alkua seremoniamestarille. Tervehdysten aikana vieraat voivat nauttia toistensa seurasta ja alkumaljasta.

Mikäli yhteistyökumppanit ja sidosryhmät haluavat muistaa Helgaa, toivomme teidän tukevan haluamallanne tavalla Brother Christmasia »

ISTUMAJÄRJESTYS
Etiketin mukaisesti vieraat odottavat kaikkien vieraiden saapumista ruokailutilaan ennen istuutumista omalle paikalleen. Vieraiden saavuttua herrasmies auttaa daaminsa istumaan. On kohteliasta esittäytyä muille saman pöydän vieraille, joihin ei entuudestaan ole saanut tutustua.

PUHEET JA OHJELMA
Juhlapuheiden aikana vieraiden toivotaan hiljentyvän kuuntelemaan. Syöminen, juominen, keskustelu ja pöydästä poistuminen ei myöskään ole sopivaa.
Henkilökohtaiset tauot toivotaan pidettävän seremoniamestarin niin ilmoittaessa.

LAULUT
Ainoastaan laulunjohtaja aloittaa kaikki laulut. Laulutoiveet voi esittää laulunjohtajalle.

VALOKUVAUS
Vuosijuhlassa on paikalla valokuvaaja.
J
aathan omat kuvasi sosiaalisessa mediassa #helga11


HILTON HELSINKI STRAND

”Finland’s Leading Hotel 2016 (World Travel Awards)”

John Stenbergin ranta 4
00530 Helsinki


LISÄTIETOJA

Minna Honkanen // 0400 236 394
minna.honkanen@helga.fi