Vuosijuhla

 

Meillä on ilo kutsua Teidät juhlimaan Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan 13. vuosijuhlaa kanssamme
Etu-Töölössä sijaitsevaan Ostrobotnia-juhlasaliin lauantaina 23. marraskuuta 2019.

Aloitamme juhlan toisen pääyhteistyökumppanimme ammattiliitto PRO:n tarjoamalla alkumaljalla ja tervehdysten vastaanotolla klo 17.00.
Illallinen tarjoillaan tervehdysten jälkeen.

 


ILMOITTAUTUMINENHELGA 13ETIKETTIOSTROBOTNIA LISÄTIETOJA


ILMOITTAUTUMINEN

Illalliskortin hinta
Helgan jäsen 80 euroa
Ei Helgan jäsen 95 euroa

Illalliskortti sisältää vuosijuhlien sisäänpääsyn, alkumaljan, kolmen ruokalajin illallisen juomineen sekä sisäänpääsyn jatkoille.
Jatkopaikka ilmoitetaan vuosijuhlilla.

Olette myös tervetullut nauttimaan silliaamiaisesta sunnuntaina 24. marraskuuta 2019 klo 13:00 alkaen Helga tiloihin Pasilaan.
Sisäänkäynti osoitteesta Veturimiehenkatu 9, 00520 Helsinki.

Kutsuvieraiden ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti saadun kutsun kautta.»

Ilmoittautuminen avautuu kaikille
14.10.2019 osoitteessa kide.app »


HELGA 13 VUOTTA

Opiskelijakunta Helga perustettiin marraskuussa 2006, kun Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulu ja Haaga Instituutin ammattikorkeakoulu yhdistyivät.

Helga on kasvanut ja kehittynyt vuosien saatossa, mistä kiitos kuuluu sadoille Helgan opiskelija-aktiiveille. Opiskelijakunnan edunvalvonta on laajentunut ajan saatossa myös korkeakoulurajojen ulkopuolelle ja kattaa nyt koko suomalaisen yhteiskunnan. Kansallista ja kansainvälistä edunvalvontaa toteutetaan yhdessä opiskelijakunnan kattojärjestöjen Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL:n kautta vaikuttamalla liittojen päätöksentekoon ja asettamalla ehdokkaita organisaatioihin.

Koulutuksen korkea taso, yhteisöllinen henki ja haagahelialaisten hyvä hengellinen ja fyysinen terveys ovat opiskelijakunnan opiskelijakunnan toiminnan painopisteitä. Sukupuolten välinen tasa-arvo ja rohkaisu kansalaisaktiivisuuteen sekä demokraattiset arvot niin Suomessa kuin Euroopan tasolla ovat Helgan toiminnan kulmakiviä.


ETIKETTI

PUKEUTUMINEN
Tumma puku, ansio- ja kunniamerkit

Miehet pukeutuvat tummaan pukuun, joka on yksivärinen mustasta, tummansinisestä tai tummanharmaasta kankaastavalmistettu kaksi- tai kolmeosainen puku. Puvun kanssa käytetään valkoista kauluspaitaa ja hillittyä sinisävyistä tai harmaata solmiota. Juhlallisimmillaan solmio on helmenharmaa.

Naisen iltapuku määräytyy seuralaisen puvun mukaan. Tummaan pukuun sonnustautuneen herrasmiehen daami pukeutuu täyspitkään iltapukuun.

TERVEHDYKSET
Helgan yhteistyökumppanit ja sidosryhmät voivat esittää tervehdyksensä opiskelijakunnalle juhlan alussa. Tervehdykset on kohteliasta varata ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään ennen juhlan alkua seremoniamestarille. Tervehdysten aikana vieraat voivat nauttia toistensa seurasta ja alkumaljasta.

Mikäli yhteistyökumppanit ja sidosryhmät haluavat muistaa Helgaa, toivomme teidän tukevan haluamallanne tavalla Suomen Luonnonsuojeluliittoa.

ISTUMAJÄRJESTYS
Etiketin mukaisesti vieraat odottavat kaikkien vieraiden saapumista ruokailutilaan ennen istuutumista omalle paikalleen. Vieraiden saavuttua herrasmies auttaa daaminsa istumaan. On kohteliasta esittäytyä muille saman pöydän vieraille, joihin ei entuudestaan ole saanut tutustua.

PUHEET JA OHJELMA
Juhlapuheiden aikana vieraiden toivotaan hiljentyvän kuuntelemaan. Syöminen, juominen, keskustelu ja pöydästä poistuminen ei myöskään ole sopivaa.
Henkilökohtaiset tauot toivotaan pidettävän seremoniamestarin niin ilmoittaessa.

LAULUT
Ainoastaan laulunjohtaja aloittaa kaikki laulut. Laulutoiveet voi esittää laulunjohtajalle.

VALOKUVAUS
Vuosijuhlassa on paikalla valokuvaaja.
J
aathan omat kuvasi sosiaalisessa mediassa #helga13


Ostrobotnia-juhlasali

Museokatu 10,
00101 Helsinki

Ostrobotnia


LISÄTIETOJA

Iida Tervo // 040 594 6208
iida.tervo@helga.fi


JUHLAN MAHDOLLISTAVAT

 

 

 

SEKÄ JUHLIEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI