Atkinsin lista

Vaaliliiton esittely

Hyvinvointi, tasa-arvo ja yhteisöllisyys eivät ole sanahelinää, vaan haluamme olla vaikuttamassa niiden toteutumiseen Haaga-Helian opiskelijoille. Yhdessä olemme vahvempia yli kampus- ja tutkintorajojen.

Vaaliliiton ehdokkaat ja ehdokasnumerot:
49. Boström Sami 54. Jaakola Mikko
50. Gopkalo Maria 55. Manner Kaisa
51. Hakkarainen Teemu 56. Miettinen Hanna
52. Hintsanen Seemi 57. Penttilä Katri
53. Humalainen Katja 58. Schroderus Severi

49. Boström Sami

Vaalislogan: Vaikeiden aikojen yli, yhdessä

Hei, olen Sami, ensimmäisen vuoden tiko-opiskelija. Saavuin tänne Helsinkiin Suomen etelästä eli Hangosta tuntematta ketään ja uusien kaverien löytäminen oli aluksi vaikeaa, mutta koulusta viimein löysin niitä. Kontaktien solmiminen on monelle hankalaa, joten haluaisin lähteä muuttamaan sitä.

Mun tavoitteena on varmistaa, että Helga ja sen tutorit ovat tulevaisuudessa vieläkin helpommin lähestyttäviä. Mä uskon, että jokaiselle on tärkeää löytää ainakin se yksi tuki ja turva tästä koulusta. Ääni meidän listalle on ääni niille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa juuri sun hyvinvointiin!

50. Gopkalo Maria

Vaalislogan: Let´s get it started!

Hi everybody!

My name is Maria, this year I am the chairman of Atkins ry. I want to run for the representative council because I would like to contribute in developing fresh ideas and approaches. I want to bring up Finnish and International sides closer to each other because I believe together we can achieve more.

I´ve got a lot of experience working in different student organizations and with your support I want to make student wellbeing better.

Stay safe and healthy!

51. Hakkarainen Teemu

Vaalislogan: Ilman yrittämistä ei voi onnistua

Olen Teemu Hakkarainen, tammikuussa 2020 aloittanut tietojenkäsittelyn opiskelija. Haen edustajistoon, koska haluan edistää opiskelijoiden tasa-arvoa saamalla kaikkien äänet kuuluviin päätöksenteossa. Olen kiinnostunut vaikuttamisesta ja aktiivitoiminnasta, ja työelämässä olen jo aiemmin toiminut johtotiimin jäsenenä. Luonteeltani olen positiivinen ja aikaansaava persoona.

Korona-aika on koetellut monia henkisesti ja taloudellisesti, mutta yhdessä pystymme tekemään muutoksen kohti parempaa opiskelijaelämää, sillä onhan opiskeluvuodet elämän parasta aikaa!

52. Hintsanen Seemi

Vaalislogan: Toista kautta tasa-arvon puolesta.

  • Seemi Hintsanen

  • 24-vuotta

  • 3-4 vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija

  • Edustajistoon vaikuttamaan tasa-arvon, saavutettavuuden ja hyvien arvojen puolesta. Yhteisen edun valvominen on tärkeää

  • Poliittisesti kallistun vasemmalle ja kannatan vihreitä arvoja

  • Vapaa-ajalla kiinnostaa urheilu ja kirjallisuus ja Atkinsin yhteisöllisyys, johon vaikutan tapahtumavastaavana

53. Humalainen Katja

Vaalislogan: Normal is an illusion. What is normal for the spider is chaos for the fly. -Morticia Addams

Moikka! Olen Katja, 27-vuotias kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija Helsingistä, joka haagaheliavihastumisen sijaan tarttuu epäkohtiin mieluummin itse. Toimin tällä hetkellä Atkinsin tiedottajana, minkä lisäksi olen mukana meidän koulun nörttikerhon, Helga Club Tuva, toiminnassa sekä vuoden 2020 edustajistossa.

Sydäntäni lähellä ovat erityisesti opiskelijoiden hyvinvointi ja yhteisöllisyys yli kampus- ja tutkintorajojen, joita pyrin edistämään parhaani mukaan. Mulle on tärkeää, että kouluympäristö on mukava paikka kaikille ja että jokainen voi olla osa sitä juuri sellaisena kuin on!

54. Jaakola Mikko

Vaalislogan: Siellä missä hyvää miestä kaipaatte niin tässä minä olen.

Mä opiskelen nyt neljättä lukukautta tietojenkäsittelyn ohjelmassa ja paljon tässä on jo keretty tekemään ja kokemaan.

Tähän mennessä olen muunmuassa ollut tekemässä Helgan Speksiä, toiminut tutorina vaihto-opiskelijoille sekä vaikuttanut Atkins ry:n hallituksessa. Opiskelijaelämästä pitää mun mielestä ottaa kaikki irti ja siksi tykkään tehä kaikkea ylimääräistä opintojen ohessa.

Edariin haen koska haluan olla mukana vaikuttamassa meitä kaikkia opiskelijoita koskeviin asioihin.

55. Manner Kaisa

Vaalislogan: Vadelmaveneellä vaikuttamaan!

Hangosta kotoisin oleva 21-vuotias neljännen vuoden Haagan restonomiopiskelija ja toisen vuoden TIKO. Kuvailisin itseäni aktiivisesti opiskelevaksi opiskelija-aktiiviksi.

Opiskelujeni aikana olen päässyt tutustumaan kaikkien kampuksien opiskelijoihin sekä suorittanut kursseja päivän, monimuodon ja avoimen puolella. Haluankin tuoda kaikkien Haaga-Helian opiskelijoiden äänen kuuluviin ja pitää huolta, että kukaan ei jää yksin. Yhdessä olemme vahvempia, joten luodaan paras korkeakoulu meille kaikille!

56. Miettinen Hanna

Vaalislogan: Matalalla kynnyksellä mukaan - jokainen meistä.

Olen 23-vuotias 1.vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija. Olen hieman nörtimpää sorttia, joten vapaa-aikani kuluu yleensä tietokoneen tai dnd-laudan edessä. Aikaisemmin olen toiminut tutorina ja isosena.

Haen edustajistoon ajaakseni minulle tärkeitä arvoja, joita ovat henkinen hyvinvointi, tasa-arvo ja kaikkien ottaminen mukaan yhteiseen toimintaan. Haluan varmistaa, etenkin näin etäopetuksen aikana, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin.

Haluan myös tukea vaihto-oppilaiden oikeuksia, sillä monikulttuurisuus koulussamme on ehdottomasti rikkaus ja olen itsekin kiinnostunut vaihtoon lähdöstä.

57. Penttilä Katri

Vaalislogan: Kaikkea voi parantaa!

Hei!

Mä oon Katri ja opiskelen ensimmäistä vuotta tietojenkäsittelyä Pasilan kampuksella. Vaikka olenkin tuore opiskelija, tahdon vaikuttaa koulun suuntaan ja kaikkia opiskelijoita vaikuttaviin asioihin. Mielestäni mihinkään ei koskaan tule tyytyä, vaan asioita voidaan aina parantaa.

Mottoni on, että "Opiskelu on elämän parasta aikaa" ja pyrin elämään sen mukaisesti. Juuri siksi haluankin olla mukana varmistamassa kaikkien viihtyvyyteen koulussa opintojeni ohella sekä varmistamassa, että jokainen saa oman äänensä kuuluviin.

Haluan tasa-arvoistaa opiskelijaelämää ja edistää hyvinvointia!

58. Schroderus Severi

Vaalislogan: Kaikki opiskelijat ovat samanarvoisia. Olit sitten avoin-, monimuoto- tai tutkinto-opiskelija!

Porvoon kampuksen liiketalouslinjan vahvistus, tutori, sekä yksinäisyyteen ratkaisuja löytävä 23-vuotias musisoija.

Arvomaailmaani kuuluu vahvasti tasa-arvo, se että otetaan kaikki mukaan porukkaan ja se, että kaikilla olisi yhteinen ihana kokemus opiskeluympäristöstään.

Haluan myös aktiivisesti ajaa avoimen- ja monimuoto-opiskelijoiden etuuksia, sillä jokainen meistä on aidosti ansainnut paikkansa Haaga-Heliassa.