Haaga-Helia United

Haaga-Helia United on edustajistoryhmä, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden asemaa niin, että jokainen opiskelija on samalla viivalla.

Vaaliliiton ehdokkaat ja ehdokasnumerot:
26. Eboreime Alfred 37. Palm Alex
27. Holma Julia 38. Pussinen Matti
28. Huurrekorpi Minna 39. Rautanen Mari
29. Jaakonsaari Tia 40. Simola Ziggy
30. Jaatinen Charlotta 41. Suomalainen Elsa
31. Kallunki Waltteri 42. Turunen Tiina
32. Kankaanpää Pauli 43. Uusitie Kalle
33. Koistinen Katariina 44. Viinikainen Suvi
34. Kolho Mikko 45. Ylönen Mona
35. Latvalehto Emilia
36. Nunes Destin

26. Eboreime Alfred

Vaalislogan: Aina kohti parempaa

Oon äänekäs, hauska ja empaattinen kaveri, joka haluaa vaikuttaa ympäristöönsä positiivisesti! Helsinkiin syntynyt ja täällä koko elämän elänyt rehti ja rehellinen tyyppi. Tavoitteena on edustaa Haaga-Helian oppilaita, ja kattoo et meidän koulu on viihtyisä paikka jokaiselle meidän oppilaalle Fukseista kohta valmistuviin konkareihin asti.

27. Holma Julia

Vaalislogan: Käytä ääntäsi!

Olen Julia, ensimmäisen vuoden TIKO-opiskelija ja haluan lähteä mukaan Helgan edustajistoon vaikuttamaan opiskelijakunnan asioihin. Aloitin ensimmäisen kerran Haaga-Heliassa vuonna 2015 restonomin opinnot Porvoon kampuksella ja valmistuin vuonna 2019. Tuona aikana olin vaihto-opiskelijoiden tutorina ja ESN Helgan hallituksessa. Haluan edustajistoon, koska järjestötoiminnan kuuluisi olla helpommin lähestyttävää ensimmäisen vuoden opiskelijoille. Mielestäni aktiivitoiminta on liian Pasila-keskeistä ja haluankin välittää tietoa eri mahdollisuuksista muidenkin kampusten opiskelijoille.

28. Huurrekorpi Minna

Vaalislogan: Ponnistellaan yhdessä läpi koronan ja nostetaan Helga uuteen liitoon!

Olen 2.vuoden ruokatuotannon johtamisen opiskelija Haagan kampukselta. Olen toiminut ensimmäisen vuoden alusta alkaen Pore ry:n event teamin jäsenenä, sekä toimin Helgan hallituksen jäsenenä kuluvaa vuotta 2020. Olen kiinnostunut olemaan mukana kaikessa aktiivitoiminnassa, sekä haluan päästä vaikuttamaan meidän korkeakoulun asioihin. Olen tämän vuoden aikana päässyt toteuttamaan huikeita juttuja ja haluan päästä ensi vuonna kehittämään omaa sekä yhteisömme toimintaa lisää.

29. Jaakonsaari Tia

Vaalislogan: YNWA

Moi! Olen 3.vuoden RUOKA opiskelija Haagan kampukselta. Aiemmin mukana Speksissä, tällä hetkellä toista vuotta Helgan vaihtaritutorina ja Poren Event tiimisää. Mun mielestä meidän tulisi saada ulkokampusten äänet myös kuultaviksi ja selkoa sille mitä me opiskelijat oikeasti hyödytää Helgan toiminnasta. Näin korona aikana antaa mahdollisuus jokaiselle turvalliseen koulunkäyntiin haluamallaan tavalla #OnlineLähiopetus.

Pidän myös tärkeänä kansainvälisen toimintamme huomioimista kv- ja vaihtariopiskelijoiden kohdalla. Tuu juttelemaan koulusta, koirista tai edeltävän illan fudis matseista, cheers!

30. Jaatinen Charlotta

Vaalislogan: -

Töttöröö,

Olen Charlotta Jaatinen, 3. vuoden matkailun liikkeenjohdon opiskelija Haagasta ja toista vuotta mukana aktiivitoiminnassa. Koulua aloittaessani tiesin, että haluan olla mahdollisimman paljon kaikessa mukana ja saada sitä kautta kaiken irti opiskeluajastani. Haluan olla mukana vaikuttamassa ja luomassa parasta mahdollista Haaga-Heliaa meille kaikille, jotta kaikki voivat omalla tavallaan saada kaiken irti opiskeluajastaan.

Haluan osaltani olla varmistamassa avointa, suorasanaista, aktiivista ja rehellistä keskustelua edustajistossa ja Haaga-Heliassa.

31. Kallunki Waltteri

Vaalislogan: Vastuullisuus on valinta, mutta myös fiilistelyä.

Olen kaksikymmentäneljävuotias, Lapista kotoisin oleva toisen vuoden hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon restonomiopiskelija Haagan kampukselta. Ravintola-alan ammattilainen, tulevaisuuden tekijä ja nykyajan mestari. Minä olen teidän valintanne vastuullisen tulevaisuuden puolesta.

Pidetään koulu yhtenäisenä ja koulut yhtenä.

32. Kankaanpää Pauli

Vaalislogan: Yhdenvertaisen koulun puolesta

Hei olen Pauli kolmannen vuodenruokatuotannon johtamisen opiskelija. Olen toiminut nyt edustajistossa jo yhden kauden verran. Toimin myös Pore ry:n hallituksessa varajäsenenä sekä vastaan meidän event teamin toiminnasta. Haluan edistää opiskelijoiden yhdenvertaisuutta kampuksien välillä sekä parantaa opiskelijoiden yleistä viihtyvyyttä ja tuoda esille opiskelijatovereideni näkemyksiä.

33. Koistinen Katariina

Vaalislogan: Me olemme yhtä

Olen matkailun ja tapahtumatuotannon opiskelija Porvoon campukselta. Aktiivitoiminta on imaissut minut mukaansa, ja toiminkin HePo ry:n hallituksessa sekä olen ollut vertaistutor ja tällä hetkellä vastuututor.

Minulla riittää mielipiteitä ja motivaatiota kehittää kouluyhteisöä sekä parantaa opiskelijoiden arkea myös täällä ulkokampuksilla.

34. Kolho Mikko

Vaalislogan: Yhteisö kehittyy istuttaessamme puun siemenen, tietäen että sen varjossa emme tule koskaan istumaan

Opiskelen matkailua Porvoossa ja toimin myös paikallisyhdistyksen hallituksessa. Hallitustoiminnassa pidän eniten asioihin vaikuttamisesta sekä että tunnen olevani luomassa mukavampaa opiskeluympäristöä kanssa opiskelijoilleni. Jos minut valitaan edustajistoon, aion olla edistämässä campusten välistä yhteistyötä sekä olla mukana luomassa Haaga-Heliasta yhtenäisempää koulua meille kaikille.

35. Latvalehto Emilia

Vaalislogan: -

Hei! Olen ensimmäisen vuoden hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haagan kampukselta. Olen aina ollut kiinnostunut aktiivitoiminnasta, siispä lähdin heti opintojeni alettua mukaan Pore ry:n event teamiin ja motivoituneena haen myös Helgan edustajistoon. Minulle tärkeää on mielekäs ja innostava opiskeluympäristö, jossa kaikki otetaan huomioon. Tavoitteeni on vaikuttaa meitä koskeviin asioihin ja luoda uusia ideoita ja ajatuksia helposti lähestyttävällä tavalla, jotta Helga ja sen toiminta ei tuntuisi etäiseltä opiskelijoille.

36. Nunes Destin

Vaalislogan: Destin Nunes 2: Kaikkien aikojen jatko-osa.

Heippa! Destin tässä. Kolmatta vuotta opiskelen Malmin kampuksella. Toimin myös Hattara ry:n hallituksessa viestintävastaavana jo toista vuotta.

Tehtäväni on toimia edustajistossa Malmin kampuksen edustajana ja lähettiläänä. Haluan vaikuttaa vahvasti opiskelijakuntani opiskelijoiden mukavuuteen. Ulkokampukset ovat osa Helgan kokonaisuutta. Niin myös sinäkin.

37. Palm Alex

Vaalislogan: I don´t know her.

Heippa! Oon n:nnen vuoden liiketalouden opiskelija sekä tuore tikofuksi Pasilasta. Ex-tutori, ex-edaattori, ESN Helgan pj. ja Helgan hallituslainen. Haluun olla mukana luomassa lähestyttävää ja opiskelijalle merkityksellistä Helgaa. Teen sen kuuntelemalla, olemalla rohkeasti äänessä ja hoitamalla tunnollisesti vastuuni. (Poislukien liiketalouden opinnot.) Toivon myös, että kaikki ottaisi hetken aikaa tutustuakseen eri listoihin/ehdokkaisiin ja käyttäisi sen arvokkaan äänensä.

[Joku kliseinen loppukaneetti]

38. Pussinen Matti

Vaalislogan: Kampukset kuntoon!

Olen ensimmäisen vuoden matkailun liikkeenjohdon opiskelija, ja minua aidosti kiinnostaa, että jokaisella Haaga-Helian opiskelijalla on hyvä olla. Mikäli minut valitan edustajistoon, tulen antamaan kaikkeni, että tasa-arvo kampusten sekä kampusten oppilaiden välillä lisääntyy. Tule ihmeessä nykäisemään hihasta ja juttelemaan, tai laita viestiä vaikka discordissa, mistä löydät minut nimellä MAT7#8099.

39. Rautanen Mari

Vaalislogan: Mari on rautaa!

Olen 30-vuotias tikofuksi Vantaalta (don´t hold that against me). Aiemmassa elämässä olen ollut hoitaja, mutta nyt olen Haaga-Heliassa metsästämässä uutta kutsumusta. Hoitoalan lisäksi olen aikanaan opiskellut ravintola-alaa, ja kauppakoulussakin on tullut pyörähdettyä. Olen nähnyt siis erilaisia kouluja ja opiskeluympäristöjä. Kokemusta löytyy hyvistä ja huonoista sellaisista. Helgan edustajistoon haen, koska koen, että minulla olisi annettavaa koko Haaga-Helian opiskelijakunnalle opiskeluhyvinvoinnin kehittämisessä. Kaikissa toimissani pyrin noudattamaan tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta.

40. Simola Ziggy

Vaalislogan: HH United- Tänään, myös huomennakin.

Kunnianhimoinen kokki, ihmisten kanssa toimeentuleva taivaanrannanmaalari.

41. Suomalainen Elsa

Vaalislogan: Paremman kampuselämän puolesta

Moiccu! Oon Elsa ja oon tokan vuoden hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Oon nyt vuoden ollut mukana meidän paikallisyhdistyksen, Poren, toiminnassa tapahtumavastaavana ja sitä kautta päässyt kuulemaan edustajistosta. Mulle on tärkeää opiskelijoiden hyvinvointi ja viihtyvyys kampuksilla ja näitä asioita haluun edistää, jonka takia haen edustajistoon.

42. Turunen Tiina

Vaalislogan: En oo helppo, vaan varma valinta

Moikka! Oon 2. vuoden matkailun liikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Toimin tutorina ja haluan lähteä mukaan edustajistoon vaikuttamaan meille opiskelijoille tärkeisiin asioihin. Tehään yhessä kaikista kampuksista tasavertaiset ja varmistetaan, että opiskelijoilla on mukavat oltavat koululla. Haluan myös tuoda Helgan ja edustajiston toimintaa lähemmäs opiskelijoita.

43. Uusitie Kalle

Vaalislogan: Sitä mitä ei oo sitä ei tarvita. Sitä mitä tarvitaan se hankitaan.

Olen Kalle Uusitie 22-vuotias rehellinen tekijälle panija. Opiskelen 2 vuotta hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa. Pidän hyvästä ruoasta, juomasta ja niiden yhdistämisestä. Tykkään vapaa-ajallani käydä juoksulenkeillä ja treenaamassa kuntosalilla. Pidän sitä myös erinomaisena keinona purkaa arjen stressiä. Opiskelujen ohella työskentelen Eezyllä ekstra-tarjoilijana ja -baarimikkona tehden kattavasti erilaisia ravintola-alan hommia. Tahdon tuoda kanssaopiskelijoiden äänet kuuluviin ja järjestää asioita mitä oikeasti tarvitsemme, sekä vaikuttaa epäkohtiin!

44. Viinikainen Suvi

Vaalislogan: Today. Together!

Hola! Olen ensimmäisen vuoden hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelija Haagan kampukselta. Tykkään olla kaikessa mukana, ja tällä hetkellä olenkin mukana myös Pore Ry:n Event Teamissa. Asioihin vaikuttaminen ja toisten auttaminen on aina ollut minulle tärkeää ja siksi haen myös HH Unitediin - jotta voin saada teidän äänenne kuuluviin! Muita mielenkiinnonkohteitani ovat myös esimerkiksi ekologisuus ja eettisyys.

45. Ylönen Mona

Vaalislogan: Tehdään opiskeluajasta kertomisen arvoista!

Moikka, olen 22-vuotias matkailunliikkeenjohdon opiskelija Haagasta. Haen nyt 3. vuotta edustajistoon, ja haluaisin jatkaa työtä, jonka koen olevan tärkeää opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta. Miksi haen edustajistoon? Muistan kun nuorempana kuuli vanhempien juttuja opiskeluajoista, eikä jaksanut odottaa että pääsee itse kokemaan. Haluan, että jokainen HH opiskelija valmistuu kertomisen arvoisten tarinoiden kera. Tähän suurelta osin vaikuttaa opiskelijakunnanhallituksen toiminta, josta edustajisto päättää. Tehdään opiskeluajasta kertomisen arvoista!