Helgan Kokoomuslaiset

Helgan Kokoomuslaiset on Kokoomusnuorten ja Kokoomusopiskelijoiden yhteinen poliittinen lista edustajistovaaleissa. Vaaliliitto koostuu eri koulutusohjelmissa opiskelevista ja eri taustaisista Haaga-Helian opiskelijoista, joilta löytyy osaamista opiskelijakunnan toiminnoista jo entuudestaan. Listan jäseniä yhdistää tahto toimia Helgan edustajistossa yhdenvertaisuuden, kestävän kehityksen ja avoimen toiminnan puolesta.

Vaaliliiton ehdokkaat ja ehdokasnumerot:
22. Eklund Elmo
23. Loikkanen Eelis
24. Tervo Iida
25. Tuuri Julia

22. Eklund Elmo

Vaalislogan: Oikealla puolellasi

Olen Elmo Eklund, 22-vuotias toisen vuoden finalainen Pasilan kampukselta. Teen työkseni poliittista viestintää, ja olen toiminut useissa eri luottamustoimissa kokoomusyhteisössä.

Haluan, että tulevaisuudessa Haaga-Helia on nykyistäkin arvostetumpi ammattikorkeakoulu ja tradenomi arvostettu tutkinto. Helgan tulee olla näiden asioiden puolestapuhuja, ja kokoaan suurempi vaikuttaja. Uskon aidosti pystyväni edistämään helgalaisten asemaa niin koulun sisällä kuin valtakunnallisesti.

23. Loikkanen Eelis

Vaalislogan: Tyttöystäväni pakotti minut tähän

Olen 26-vuotias tietojenkäsittelytieteiden monimuoto-opiskelija. Olen jo ehtinyt olemaan opiskelija-aktiivina monta vuotta aiempien korkeakouluopintojeni myötä, mutta nyt tyttöystäväni pakottamana jälleen N:ttä vuotta ehdolla.

Mikäli tulen valituksi, olen hyvin pettynyt itseeni. Jos näin kuitenkin jostain jumalan ivasta johtuen käy, lupaan jokaisessa edarin kokouksessa jupista itsekseni penkissä: "kyllä ennen asiat oli paremmin".

24. Tervo Iida

Vaalislogan: Näkymättömällä työllä on merkitystä.

Moi! Mä oon Iida Tervo, 4. vuoden restonomiopiskelija Haagasta. Oon toiminut Helgan hallituksessa 2018 elokuusta lähtien. Kokemusta mulla on hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana.

Mä tahdon kehittää edustajiston toimintaa siihen suuntaa, että se olisi aidosti vaikuttava ja edustaisi kaikkia H-H:n opiskelijoita.

25. Tuuri Julia

Vaalislogan: Vähän Tuuria, paljon tietotaitoa.

Restonomi Porvoon kampukselta. Toiminut Helgan hallituksessa kaksi kautta. Helgan edustajiston tulisi ylintä valtaa käyttävänä elimenä koostua henkilöistä, joilla on aikaa ottaa päätettävistä asioista selvää ja aitoa mielenkiintoa vaikuttaa niihin. Edustajistossa tulisi olla kannustava ja asiantunteva ilmapiiri, joka houkuttelee mukaan niin uusia kuin vanhojakin tekijöitä. Viskaa ääni tänne ja yllä mainitut asiat tulevat ainakin toteutumaan.