PROTalko

PROTalko edustaa liiketalouden, myynnin ja International Business -koulutusohjelmien opiskelijoita Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan edustajistossa.

PROTalkon tärkeimmät tavoitteet vuonna 2020-2021 ovat tuoda Haaga-Helian johdon tietoon liiketalouden koulutusohjelman kampusjaosta aiheutuneita ongelmia, kansainvälisten opiskelijoiden erityistarpeiden huomiointi, opiskelijoiden näkökulman tuominen esiin koulutusohjelmien karsimiseen liittyvissä asioissa sekä opintojaksototeutusten yhdenvertainen toteutus sekä Helgan toiminnan läpinäkyvyyden ja lähestyttävyyden parantaminen.

Vaaliliiton ehdokkaat ja ehdokasnumerot:
15. Ahola Olli
16. Liitiäinen Jere
17. Lähdekorpi Josefiina
18. Routio Elia
19. Turja Saara
20. Typpö Timo
21. Vilkkavaara Ella

15. Ahola Olli

Vaalislogan: Lisää vuoropuhelua opiskelijoiden ja koulun välille!

Moi kaikille!

Olen 26-vuotias myynnin toisen vuoden opiskelija Pasilasta. Toimin tänä vuonna Talkossa koulutus- ja sosiaalipoliittisena vastaavana.

16. Liitiäinen Jere

Vaalislogan: Äänestä! Äänestä Jereä, tai äänestä jotain toista. Tärkeintä on että äänestät!

Oon tämmöinen pitkän linjan järjestöhörhö, keneltä löytyy kokemusta useammalta vuodelta niin opiskelijayhdistyksen kuin opiskelijakunnan hallituksista sekä myös valtakunnallisesta tradenomiopiskelijoiden kattojärjestöstä.

Mulle tärkeitä asioita on opetuksen laadun varmistaminen niin lähi- kuin etätoteutuksessa sekä opiskelijoiden jaksamisen ja hyvinvoinnin tukeminen erilaisten palveluiden ja tapahtumien avulla. Edellä mainittuja asioita haluaisinkin päästä edistämään Helgan edustajistoon tulevaksi kaudeksi.

17. Lähdekorpi Josefiina

Vaalislogan: Oi myynti on!

Moikka moi! Olen Josefiina Lähdekorpi, Myynnin opiskelija ja sen lisäksi olen tämän parin vuoden aikana toiminut myös tutorina, vastuututorina sekä nyt kuluvana vuonna Helgan hallituksessa. Haen edustajistoon sillä haluan olla aktiivisesti mukana vaikuttamassa meidän opiskelijoidemme asioihin sekä positiiviseen tulevaisuuteen. Haluan myös pitää huolen, että myynnin ääni kuuluu ja on mukana vaikuttamassa!

18. Routio Elia

Vaalislogan: Never gonna five you up, never gonna let you down!

Hei, olen Elia Routio, toisen vuoden opiskelija ja tutor. Kuten tutorina, myös edarissa haluan omalta osaltani edistää läpinäkyvää päätöksentekoa ja HH:n opiskelijoiden etua. Erittäin tärkeänä pidän myös kansainvälisten opiskelijoiden näkyvyyttä ja äänen kuuluvuutta.

19. Turja Saara

Vaalislogan: It´s like Kanye for president

Hey! I´m Saara, 2nd year GLOBBA Student at Pasila. I´m running to provide better representation for English speaking programs and to help build bridges between students of the various programs offered at Haaga-Helia. Striving for better awareness and transparency amongst students about the work being done!
Sama suomeksi.

20. Typpö Timo

Vaalislogan: Rohkeita päätöksiä! #HaluanPäättää

Moi!

Olen Timo Typpö ja olen toisen vuoden liiketalouden opiskelija Pasilasta. Kuulun Talko ry:n hallitukseen ja olen toiminut vuoden 2020 edustajistossa varsinaisena jäsenenä sekä Pasilan kampuksen ravintolatoimikunnassa.

Kuluneen vuoden aikana olen ollut innokas vaikuttaja mm. Edustajiston kokousten livestreamauksessa ja haluan jatkossakin olla mukana kehittämässä Helgan toimintaa parempaan suuntaan varsinkin nyt vaikeina aikoina.

21. Vilkkavaara Ella

Vaalislogan: -

Ciao! Olen Ella Vilkkavaara, 21 vuotta ja liiketalouden opinnot olen aloittanut Malmilla tänä syksynä. Opintojen alussa ehdin jo liittyä Malmin kampuksen opiskelijayhdistyksen Hattaran hallitukseen jäsenvastaavan rooliin ja tästä olisi seuraavana tavoitteena pyrkiä edustajistoon.

Jos haluat sanavalmiin ja rohkean ihmisen ajamaan etujasi, valitse minut. Haluan tuoda uusien opiskelijoiden äänet osaltani kuuluviin ja kannustaa avoimeen oppimisympäristöön! Lisäksi etäopetuksen kehittäminen on mielestäni tärkeää tässä maailmantilanteessa.