Sturen lista

Sturen lista edustaa finanssi- ja talousasiantuntijan koulutusohjelman jäseniä. Sturen lista haluaa ajaa myös muiden pienten koulutusohjelmien etuja ja korostaa niiden hyötyjä opiskelijalle. Haluamme Helgan panostavan hyvinvointiin ja jaksamiseen, jotka ovat korostuneet vallitsevan poikkeustilanteen myötä. On tärkeää, että opiskelijat saavat tarvittavan tuen ja avun, jotta erikoistilanteista selvitään ja, jotta niihin osataan sopeutua.

Vaaliliiton ehdokkaat ja ehdokasnumerot:
5. Hämäläinen Riina
6. Kiiveri Sonja
7. Kovamäki Annika
8. Muraskina Diana

5. Hämäläinen Riina

Vaalislogan: Finan ääni kuuluviin!

Olen 3. vuoden Fina opiskelija ja päässyt jo aktiivihommiin aiempina vuosina mm. Sturen hallituksessa ja tutoroinnin kautta. Nyt kun valmistuminen on (toivottavasti) lähellä, halusin silti jäädä aktiivitoimintaan, mutta niin ettei se vie liikaa aikaa opiskelulta. Edustajisto on helppo ja kiva tapa päästä näkemään suurempaa kuvaa ja tekemään koko korkeakoulua koskevia päätöksiä.

6. Kiiveri Sonja

Vaalislogan: Finan ääni kuuluviin!

Olen Sonja Kiiveri, kolmannen vuoden FINA. 2020 toimin Sturen hallituksessa ja edustajistossa varaedustajana. Edustajistotoiminta on mielenkiintoista ja jatkaisin innolla vielä kolmannen kauden!

Ajankohtaisista asioista erityisesti kiinnostaa tuleva koulutusuudistus pienempien koulutusohjelmien näkökulmasta sekä keväällä etä- ja hybridiopetukseen siirtymisen vaikutus opiskelijoihin.

Taustalta löytyy teknologia-alaa, startup-pöhinää ja luottamustoimina. Sanotaan, vaikka kulutan ehkä hieman liikaa kahvia, olen aikaansaava ja haluan löytää aidosti toimivia ratkaisuja.

Tule juttelemaan lisää!

7. Kovamäki Annika

Vaalislogan: Finan ääni kuuluviin!

Hei! Olen Annika Kovamäki, Finan ensimmäisen vuoden opiskelija. Asetuin ehdolle edustajistoon, sillä haluan olla ajamassa koko Haaga-Helian opiskelijoiden, mutta erityisesti Finan ja muiden pienempien koulutusohjelmien etuja.

Haluan varmistaa, että Haaga-Helian opiskelijoille tarjotaan laadukasta opetusta vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Haluan jatkaa tasa-arvon kehittämistä ja varmistaa, että kaikkien äänet saadaan kuuluviin.

Yhdessä voimme vaikuttaa, joten muista äänestää!

8. Muraskina Diana

Vaalislogan: Finan ääni kuuluviin!

Olen FINA:n toisen vuoden opiskelija. Olen toiminut Sturen hallituksessa nyt vuoden tapahtumavastaavana.

Alusta asti olen aina halunnut vaikuttaa aktiivisesti asioihin. FINA on suhteellisen pieni koulutusohjelma, joten on tärkeää saada myös meidän ääni kuuluville. Tehdään päätöksiä yhdessä!